SUMMER IN MALTA 12/03/2019
Malta este o tara insulara sud-europeana cu capitala la Valletta, fiind una dintre cele mai spectaculoase insule europene, o destinatie de top pentru intreaga familie.Aici totul este aproape, neasteptat si foarte accesibil, dar insulele malteze sunt mai mult decat un muzeu in aer liber. Grupul de insule emana o placere aproape palpabila: puterea lor de atractie consta intr-un amestec, unic in felul sau, intre vechi si nou si in felul in care aici istoria acompaniaza prezentul.Plajele sau golfurile apar la tot pasul, iar multe dintre acestea păstrează relieful stâncos, cu pietre ascuţite, acoperite cu alge şi înnegrite de valurile necontenite ale mării sărate. Există şi zone cu plaje cu nisip fin, cel mai adesea înţesate de turişti, precum şi plaje artificiale, una dintre acestea fiind cea din Saint Julian, amenajată cu nisip adus din Iordania. În peregrinările prin Malta, orasul-capitala Valletta , înscrisă pe lista patrimoniului cultural mondial UNESCO, merită o atenţie deosebită. Este un oraş plin de istorie, cu palate, fortăreţe, catedrale şi hanuri ridicate în perioada în care insula s-a aflat sub administrarea Cavalerilor Ioaniţi.Aceasta impresionează prin arhitectura barocă -  Palatul Maeştrilor, Catedrala Sfântului Ioan sau Grădinile Barrakka , dar şi prin străzile înguste, străjuite de clădiri din piatră gălbuie, care duc cu gândul la un labirint. In cateva cuvinte, Malta este in ultima perioada, o destinație turistică populară, cu o climă caldă, numeroase zone de agrement și monumente arhitecturale și istorice, care ofera o fascinatie deosebita oricarui vizitator.

 

 

Informatii despre zboruri: destinatia Malta, cu plecari din: Cluj, in perioada 02-09 iunie si Bucuresti, in perioada 12-19 iunie 2019:

 

 

 

 

Rezultatul celor mai atractive oferte de cazare:★★ Grand Hotel Excelsior Valletta ★  The Palace - AX Hotels​ ★  Hotel Phoenicia Malta​ ★  Corinthia Palace Hotel & Spa​ ★  si  ★ The Xara Palace Relais & Chateaux​ ★★ in perioada 02-09 iunie:

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?