SUMMER IN PAPHOS 09/04/2019
Statiunea supranumita si „salasul zeilor”, este una dintre cele mai frumoase si atractive destinatii turistice din insula Cipru, fiind situata la 153 de km de capitala Nicosia. Paphos are 5 repere majore: Afrodita, zeita frumusetii, Sf. Apostol Paul (care a poposit la Paphos in sec I, in drumul sau spre Roma), Paphos, fiul lui Pygmalion si Imperiul Greco - Roman. Al 5 lea reper este repezentat de faptul ca intregul oras a fost declarat sit arheologic si inclus in patrimoniul UNESCO. Capitala a partii de vest a insulei, orasul are aerul unei destinatii de vacanta incarcate de istorie, eleganta trecutului pastrandu-se inca nealterata in arhitectura cladirilor situate in partea veche a orasului. Statiunea se bucura de un climat mediateranean, cu soare abundent pe parcursul intregului an. Verile lungi si uscate, si iernile blande, impreuna cu briza creaza o atmosfera placuta a zonelor costale. Bogata in vegetatie, cu plaje nisipoase si ape cristaline, statiunea a devenit o destinatie turistica preferata si de catre turistii romani, care pot sa isi rezerve singuri bilete de avion si cazare, fara a mai apela la agentiile de turism. Am gasit un zbor direct catre Paphos operat de Ryanair, la pret excelent.

 

 

 

 

Unul dintre cele mai vizitate obiective turistice: Paphos Castle - este situat in portul Kato Paphos si este considerat a fi una dintre cele mai renumite atractii turistice ale orasului.

 

 

Informatii despre zbor: destinatia Paphos, ruta Bucuresti-Paphos in perioada 01-08 iunie 2019:

 

 

Rezultatul cazarii, la hotelurile: ★★ Louis Phaethon Beach ★★  Avanti Hotel​ ★★  Aquamare Beach Hotel & Spa ★★  si  ★★ King Evelthon Beach Hotel & Resort ★★  la inceputul lunii iunie:

 

 

 

    

Quick Search

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?