SUMMER IN VENICE 18/05/2019
Venetia este capitala regiunii Veneto din Italia si este situata in partea de nord-est a tarii pe numeroase mici insule ce fac parte din Laguna Venetiana.’‘Orasul Podurilor’’, cum mai este supranumita Venetia, se intinde de-a lungul gurilor de varsare ale raurilor Po si Piave. Este magnetul care atrage indragostiti, artisti sau poeti, este un oras magic ce se intinde pe multe insule de dimensiuni foarte mici. Deseori este numita orasul gondolelor deoarece este inconjurata de canale pline mereu de ambarcatiuni. Gondolele sunt cel mai celebru si romantic mod de a explora frumusetile acestei destinatii, reprezentand simbolul care face orasul cunoscut in intreaga lume. In aceasta dimineata continuam seria super preturilor cu acest city break foarte ieftin in Venetia, in luna iulie! Perioade disponibile din Timisoara si Bucuresti.

 

 

 

 

 

 

Un obiective turistic impresionant si simbol al orasului: Podul Rialto -  unul dintre cele patru poduri care traversează Canal Grande din Veneția.Reprezintă linia de demarcație între sestierele San Marco și San Polo.

 

 

Informatii despre zboruri: destinatia Venetia, cu plecari din Bucuresti si Timisoara in perioadele 14-17 si 21-24 iulie 2019:

 

 

 

Rezultatul cazarii in perioada 14-17 iulie, in conditii excelente: ★★ Hilton Molino Stucky Venice ★★  Hotel Excelsior Venice​ ★★  Hotel Metropole Venice​ ★★  Hotel Principe Venice ★★  si  ★★ Hotel Bonvecchiati ★★  

 

 

 

 

Quick Search

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?