SUMMER IN VILNIUS 24/04/2019




Chiar daca Vilnius este o capitala mai mica decat altele, tocmai acest aspect ii da un aer mai intim, special, un caracter aparte. Practic, cu putin efort, puteti ajunge in toate punctele importante din oras pornind din centru intr-o plimbare. Pe strazile din Vilnius veti gasi numeroase localuri, baruri, magazine, cluburi de noapte, hoteluri si mai ales pravalii unde puteti cumpara daruri pentru cei dragi sau mici suveniruri. Este de asemenea si un important centru cultural, cu numeroase muzee si peste 20 de galerii de arta doar in partea veche a orasului, cu numeroase lucrari ce merita vazute si eventual cumparate. Puteti merge si la spectacole de opera sau balet, la concert de orga sau piese de teatru. Locurile impresionante pe care ar trebui sa le vizitati sunt: Gediminas Castle Tower, Trakai Island Castle, Gate of Dawn, Vilnius Cathedral si Râul Neris. De precizat este ca in anul 2009, Vilnius a fost declarat Oras Cultural European

 

 

 

 

Una dintre cele mai vizitate atractii turistice: Trakai Island Castle - un castel insular situat in Trakai, pe o insula din Lacul Galvė. Trakai a fost unul dintre principalele centre ale Marelui Ducat al Lituaniei, iar castelul a avut o mare importanță strategică.În Europa de Est este singurul castel insular.

 

 

Informatii despre zboruri: destinatia Vilnius, ruta Bucuresti-Vilnius in perioadele 02-09, 10-17 si 20-27 iulie 2019:

 

 

 

 

Rezultatul cazarii in perioada 02-09 iulie, la hotelurile: ♦♦ Kempinski Hotel Cathedral Square ♦♦  The Narutis Hotel​ ♦♦  Novotel Vilnius Centre​ ♦♦  Hotel Congress​  ♦♦  si  ♦♦ Conti Vilnius​ ♦♦  cu servicii complete de cazare, in conditii excelent.

 

 

 

 

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?