SUMMER IN WARSAW 2019 30/06/2019
Varsovia este capitala si cel mai mare oras al Poloniei. Este situata pe raul Vistula, la egala distanta fata de Marea Baltica si Muntii Carpati. Principalele obiective turistice preferate de catre turisti sunt: Łazienki Park, The Royal Castle in Warsaw, Palace of Culture and Science, Warsaw Rising Museum​, Wilanów Palace​, Old Town Market Place​.De asemenea palatele, bisericile si cladirile  afiseaza o bogatie de culori si detalii arhitecturale.Orasul are exemple minunate de arhitectura din perioadele renascentista, gotica, baroca si neoclasica , toate situate in apropiere de centrul orasului.Spatiul verde acopera 40% din suprafata Varsoviei, incluzand o gama larga de structuri, de la mici parcuri de cartier, spatii verzi de-a lungul strazilor si in curti, la alei de copaci in mari parcuri istorice, zone de conservare a naturii si padurile urbane la marginea orasului. Asadar, Varsovia se numara printre cele mai intretinute si curate orase, fiind o destinatie pe placul tuturor turistilor. Profitati de zborurile ieftine catre Varsovia si organizati-va un city break in capitala Poloniei, cu un buget mic! Perioada iulie-septembrie este una excelenta pentru a vizita aceasta parte a Europei, asa ca nu stati prea mult pe ganduri, nu vor tine prea mult aceste preturi!

 

 

 

 

 

 

 

Unul dintre principalele obiective turistice: Castelul Regal din Varșovia -  o mare construcție cu 3 etaje cu un turn deasupra intrării principale în stil gotic din Varșovia, Polonia.

 

 

Informatii despre zbor: destinatia Varsovia, ruta Bucuresti-Varsovia in perioada 22-25 august 2019:

 

 

Am selectat cele mai atractive oferte de cazare: ♦♦ Warsaw Marriott Hotel ♦♦  Radisson Blu Centrum Hotel Warsaw​ ♦♦  Sofitel Warsaw Victoria​ ♦♦   si   ♦♦ Sheraton Warsaw Hotel​ ♦♦  in conditii excelente de cazare !

 

 

 

 

 

Quick Search

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?