SUMMER ON THE CÔTE D' AZUR 19/03/2019
Astazi va propunem o vacanta de vara pe Coasta de Azur, mai exact la Nisa, un important centru turistic și stațiune balneară, fiind supranumită „capitala Coastei de Azur” (Côte d'Azur). Nisa este un oras frumos, viu, plin de culoare si de obiective turistice si culturale, muzee, biserici (ortodoxa si biserica rusa) dar si mici parcuri umbrite de palmieri. Fiecare turist care ajunge in aceste locuri este fascinat si de imbinarea perfecta intre versantii muntosi pe care sunt amplasate cladiri splendide si multitudinea de mici porturi unde stationeaza yachturile, barcile pescarilor si navele de croaziera. Este un regal pentru orice iubitor de frumos. Acest mare centru cultural-artistic gazduieste nu mai putin de 19 muzee si galerii, 32 de monumente istorice de patrimoniu, 300 de hectare de parcuri, paduri si spatii verzi si un total de 150 de bazine ornamentale si fantani. Printre principalele obiective turistice se numără Muzeul Matisse, Muzeul de Arteorașul vechi cu palatul-muzeu Lascaris si grădina botanică Phoenix cu cea mai mare seră din Europa. De asemenea cei doritori pot inchiria mijloc de transport pentru a vizita si Riviera Italiana care are foarte multe statiuni turistice.Mai pe scurt Nisa este o destinatie uimitoare si foarte ofertanta pentru orice calator.

 

Unul dintre cele mai vizitate obiective turistice: Marc Chagall National Museum - un muzeu dedicat picturilor si altor opere ale artistului francez născut în Rusia, Marc Chagall.

► Va recomandam sa va informati cu privire la programul de vizita.

 

 

Informatii despre zbor: destinatia Nisa, cu plecare din: Aeroportul International Henri Coanda, Bucuresti  in perioada 10-17 iulie 2019:

 

 

Oferte de cazare selectate: ★★★ Hyatt Regency Nice Palais de la Mediterranee ★★  Hotel Negresco​ ★★  Mercure Nice Promenade Des Anglais​ ★★  Mercure Nice Centre Grimaldi​ ★★  si  ★★ Novotel Suites Nice Airport  ★★★

► Va recomandam sa va faceti rezervare din timp deoarece preturile se pot modifica.

 

 

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?