SUMMER WEEKEND IN BARCELONA 22/05/2019
Barcelona este capitala Cataloniei, o comunitate autonomă din nord-estul Spaniei. Este de asemenea al doilea cel mai mare oraș după Madrid. Barcelona se află pe coasta Mediteranei, 160 km sud de lanțul muntos Pirinei, care reprezintă granița cu Franța. Populația orașului este de aproximativ 1,6 milioane, iar a zonei metropolitane de aproximativ 3 milioane.Orasul oferă o oportunitate unică pentru turiști, de a se plimba de la rămășițele romane spre cetatea medievală dar și spre orașul modern cu bulevardele sale deschise și toate intersecțiile lăsate largi de colțurile clădirilor tăiate în mod unic. In aceasta dimineata va oferim o ocazie (din ce in ce mai rara) de a ajunge in Barcelona fara sa scoateti foarte multi bani din portofel, chiar intr-un weekend de vara! Zbor low cost Vueling si 3 nopti de cazare cu mic dejun inclus, 198 euro/persoana! Mai sunt si alte perioade disponibile din mai pana in septembrie, din Timisoara, Cluj si Craiova.

 

 

 

 

 

 

 

Un obiectiv turistic important: Casa Milà -  una dintre realizările arhitectului Antoni Gaudí în Barcelona, care figurează din anul 1984 pe lista de locuri din patrimoniul mondial UNESCO.

 

 

Zbor low cost operat de Vueling, cu destinatia Barcelona, ruta Bucuresti-Barcelona in perioada 08-11 iunie 2019:

 

 

Rezultatul cazarii in perioada 08-11 iunie, la hotelurile: ♦♦ Eurostars Grand Marina ♦♦  Hotel Arts Barcelona ♦♦  Majestic Hotel & Spa Barcelona GL​ ♦♦  Fairmont Rey Juan Carlos I​ ♦♦  si  ♦♦ Sir Victor Hotel​ ♦♦  in conditii excelente, la pret rezonabil !

 

 

 

 

Quick Search

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?