SUMMER WEEKEND IN VIENNA 13/04/2019
Viena, capitala Austriei si provincie federala, este situata in nord-estul tarii pe malurile Dunarii si este inconjurata de frumusetile naturale ale regiunii Wachau si de padurile vieneze (Wiener Wald), supranumite si "Plamanii Vienei". Avand numeroase spatii verzi si parcuri frumos amenajate, Viena este un oras foarte agreabil.Este numita si capitala culturala a Europei, este o metropola cu un farmec aparte, ce se bucura de o infrastructura deosebita, fiind in acelasi timp un oras sigur si foarte curat.Pe langa monumente si latura sa plina de istorie, orasul ofera turistilor peisaje unice montane si o plenitudine de atractii culturale: teatru clasic sau modern, opera sau opereta, film sau festivale de dans, expozitii si concerte.Eventual puteti inchiria un mijloc de transport cu scopul de a vizita integral capodoperele culturale existente.De exemplu, printre cele mai vizitate obiective turistice se regasesc: St. Stephen's Cathedral, Schönbrunn Palace, Vienna State Opera​ si Belvedere PalaceMajoritatea atractiilor turistice sunt in vasta zona pietonala,in centrul orasului, zona ce a fost imprejmuita de zidul de aparare al orasului. Acesta a fost inlocuit cu bulevardul Ringstrasse, o sosea circulara ce inconjoara intreaga zona. Astazi am gasit pentru dumneavoastra zboruri directe operate de Tarom, in perioada urmatoare. Va recomandam sa va informati cu privire la mijloacele de transport disponibile si pretul inchirierii unei masini.

 

 

 

 

Unul dintre cele mai vizitate obiective turistice: Palatul Belvedere - palatul se află în mijlocul unui parc splendid.A fost construit pentru Eugen de Savoia, de către J.L. von Hildebrandt, un foarte cunoscut arhitect baroc al perioadei respective.

 

 

Informatii despre zboruri: destinatia Viena, cu plecari din: Aeroportul International Henri Coanda, Bucuresti  in perioadele 03-06 iunie, 15-18 si 26-29 iulie 2019:

 

 

 

Rezultatul cazarii in perioada 03-06 iunie, la hotelurile: ♦◊ Hotel de France Vienna ♦◊  Steigenberger Hotel Herrenhof​ ♦◊  Vienna Marriott Hotel​ ♦◊  Hotel Ambassador Vienna​ ♦◊  si  ♦◊ Austria Trend Hotel Rathauspark Wien​ ♦◊  

 

 

 

 

 

Quick Search

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?