TAROM FLIGHTS TO EGYPT 30/05/2019
Orasul-capitala Cairo este cunoscut sub numele de "Mama lumii" sau "Orasul victoriei".Cea mai mare parte a orasului se afla pe partea de est a Nilului.Vizitatorii adesea se simt mai confortabil in districtul Occidental al orasului, in Piata Eliberarii (Midan Tahrir).Ceea ce fascineaza in mod deosebit este amestecul de nou si vechi, de la perioada antica, la cea medievala si terminand cu cea moderna, de la oamenii de afaceri in costume, la localnici imbracati in costume traditionale. Cladirile sale istorice sunt ascunse privirii de cartiere aglomerate. Dar cu toate acestea este o destinatie turistica ce nu lasa loc vreunui dubiu in privinta alegerii ! Tarom are preturi  foarte bune pentru zborurile catre Egipt (Cairo), motiv pentru care va propunem o vacanta de o saptamana in care sa puteti descoperi  macar o parte dintre comorile acestei tari: Piramida si Marele Sfinx din Giza, Memphis, Sakkara sau Alexandria, cascadele din Wadi El-Rayan.

 

 

 

 

 

 

 

Una dintre cele mai frecventate atractii turistice: Necropola Giza -  Piramidele din Giza complex de monumente antice, se numără printre cele mai cunoscute piramide din antichitate, ele fiind considerate una dintre cele șapte minuni ale lumii antice.

 

 

Informatii despre zboruri: destinatia Cairo, ruta Bucuresti-Cairo in perioadele 06-1323-30 octombrie si 20-27 noiembrie 2019:

► Sunt disponibile zboruri Tarom si catre alte destinatii: Tbilisi si Erevan.

 

 

 

 

Oferte de cazare selectate: ★★ Sofitel Cairo Nile El Gezirah ★  Fairmont Nile City​ ★  Intercontinental Cairo Citystars​ ★  Hotel Novotel Cairo El Borg​ ★  si  ★ Kempinski Nile Hotel Cairo​ ★  in perioada 06-13 octombrie:

 

 

 

 

Quick Search

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?