TAROM FLIGHTS TO ISTANBUL 23/04/2019
Cu o populație de peste 18,8 miloane Istanbul este un megalopolis, precum și principalul centru financiar, comercial și cultural al Turciei.Se întinde peste 27 de districte din cele 39 ale provinciei cu același nume, fiind una dintre cele mai mari metropole din lume. Alături de Atena și Roma, orasul se clasează printre cele mai venerabile capitale ale Europei. El a fost înscris pe lista patrimoniului mondial al UNESCO începând cu anul 1985. Un district atractiv in Istanbul este Kumkapi, cu tavernele, barurile si restaurantele sale. Fiind capitala a doua imperii total diferite peste 2000 de ani, in Istanbul exista multe situri istorice. Istoria diversa este reflectata de vechile biserici, moschee, palate, muzee si bazaruri. Zonele comerciale prospere de la Taksim si Nisantasi (cele mai mari mall-uri din lume) zumzaie de viata si distractii. Frumusetea sclipitoare a Bosforului, Insulelor Printese si a parcurilor aduc putina liniste si pace in metropola aglomerata Istanbul. In propunerea de mai jos, cu 133 euro va puteti rezerva zborul dus-intors operat de Tarom si la alegere, puteti opta pentru oricare dintre unitatile de cazare selectate profitand din plin de reducerile de sezon.

 

 

 

 

Doua dintre cele mai impresionante si reprezentative obiective turistice al orasului: Catedrala Sfânta Sofia - Hagia Sophia a fost catedrala Patriarhiei de Constantinopol, apoi moschee, astăzi muzeu în Istanbul. Moscheea Albastră - cea mai cunoscută moschee din Istanbul și moscheea națională a Turciei, fiind unul dintre simbolurile acestei țări.

 

 

Informatii despre zboruri: destinatia Istanbul, cu plecari din Aeroportul International Henri Coanda, Bucuresti  in perioadele 02-09, 20-27 iunie si 03-10 iulie 2019:

 

 

 

 

Rezultatul cazarii in perioada 02-09 iunie, la hotelurile: ♦◊ Hilton Istanbul Bomonti ♦◊  Hotel Sultania​ ♦◊  InterContinental Istanbul​ ♦◊  Neorion Hotel​ ♦◊  si  ♦◊ Sirkeci Mansion​ ♦◊  cu servicii complete de cazare, in conditii excelente.

► Va recomandam sa va faceti rezervare din timp si sa consultati sectiunea Hotels.

 

 

 

 

 

 

 

 

Quick Search

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?