TAROM FLIGHTS TO IZMIR, TURKEY 28/03/2019
Izmir este un oras din sud-vestul Turciei cu circa 3.000.000 locuitori si este situat pe tarmul Marii Egee in golful cu acelasi nume. Este un oras cu alei, bulevarde si parcuri aliniate in curbe cuprinzatoare de-a lungul golfului circular fiind totodata si al doilea cel mai important port. Tarmurile de la Marea Egee sunt printre cele mai frumoase peisaje din Turcia - coastele magnifice, spalate de apele limpezi, abunda in plaje vaste inconjurate de cranguri de maslini, piscuri muntoase si paduri de pin. Ornata cu porturi de pescuit idilice, sate de vacanta populare si ramasite din civilizatii vechi, regiunea Izmir este un loc ideal pentru vacante, intalniri si conferinte. Din orasul Izmir puteti incepe diverse calatorii in zonele din imprejurimi. Dezvoltarea zonei de tarm a avut o influenta deosebit de pozitiva asupra vietii de noapte: zona de promenada Kordon este marginita de cel putin 14 locatii, inclusiv restaurante, pub-uri si cafenele in stil italian, cu terase si vedere spre parc si zona de promenada. Printre cele mai vizitate obiective turistice se regasesc: Asansör - un turn istoric fermecător care oferă vederi la ocean, o cafenea și o platformă pentru panoramă, Izmir Wildlife Park, Ataturk Museum si Kemeraltı Çarşısı​.Am gasit pentru dumneavoastra zboruri operate de Tarom, la pret rezonabil !

 

 

 

Una dintre cele mai frecventate atractii turistice: İzmir Clock Tower - un turn cu ceas situat în Piata Konak.A fost construit în anul 1901 pentru a comemora 25 de ani de la aderarea lui Abdülhamid II la tron.

 

 

Informatii despre zboruri: destinatia Izmir, cu plecari din: Bucuresti, in perioadele 02-09, 12-19 si 20-27 mai 2019:

 

 

 

Oferte de cazare selectate: ★★ Swissotel Grand Efes Izmir ★★   Hilton Izmir ★★   Movenpick Hotel Izmir​ ★★   Wyndham Grand Izmir Ozdilek ★★   si   ★★ DoubleTree by Hilton Izmir - Alsancak ★★ in perioada 20-27 mai:

► Va recomandam sa urmariti ofertele de cazare pentru fiecare perioada accesand sectiunea Hotels.

 

 

 

 

 

 

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?