TEN DAYS OF SUMMER IN TRIESTE, ITALY 14/04/2019
Trieste este un oras din nord-estul Italiei, capitala regiunii Friuli-Venezia Giulia. Cunoscut si ca „Perla Adriaticii”, orasul este mic si neobisnuit, cu influente din toate partile lumii. Adapostit intre muntii Carso si mare, este capitala operetelor si a „bella vita”. Orasul Trieste este localizat in Golful Trieste, motiv pentru care a fost influentat de culturile germanica, latina si slavona.Partimoniul sau artistic si cultural este legat de statutul de oras de granita. Aici puteti vedea exemple de arhitectura romana veche ,arhitectura din imperiul austriac in centrul orasului si o atmosfera de amestec de stiluri mediteraneene, de vreme ce Trieste a fost un important port in secolul XVIII. Ca majoritatea oraselor italiene,acesta este un loc placut pentru plimbari, admirand arhitectura veche si strazile inguste marginite de cafenele.Trieste pune la dispozitia turistilor vaste posibilitati de cazare: hoteluri de lux apartinand unor lanturi internationale dar si hoteluri si hosteluri pentru persoane cu buget redus.De asemenea este perfect pentru gurmanzi din moment ce bucataria traditionala este un amalgam a diverse culturi: in oras sunt cateva restaurante unde turistii pot degusta preparate cu specific slavon sau austriac.In Trieste turistii pot achizitiona picturi si sticlarie provenita din Venetia si Franta. In Piazza Unita si Ghetto, turistii vor gasi bijuterii de argint tipic austriece, antichitati, sticlarie si mobila. Printre cele mai vizitate obiective turistice se numara: Piazza Unità d'Italia, Cattedrale di San Giusto Martire, Vittoria Light, Gran Canal de Trieste, Castelul Miramare si Revoltella Museum. Cu toate acestea, va propunem sa incercati ceva nou pentru Italia: O vacanta de zece zile in Trieste, la pret rezonabil ! Va recomandam sa va informati cu privire la mijloacele de transport disponibile din aeroport.

 

 

 

 

Una dintre cele mai vizitate atractii turistice ale orasului: Piazza Unità d'Italia - o piață uriașă cu vedere la mare, înconjurată de clădiri mari și cafenele, cu o fântână emblematică.

 

 

Informatii despre zboruri: destinatia Trieste, ruta Bucuresti-Trieste in perioada 01-10 iunie 2019:

 

 

Am selectate cele mai atractive oferte de cazare: ♦◊ Savoia Excelsior Palace Trieste - Starhotels Collezione ♦◊  NH Trieste ♦◊  Victoria Hotel Trieste​ ♦◊  Urban Hotel Design​ ♦◊  si  ♦◊ Hotel Continentale Trieste ♦◊  in perioada 01-10 iunie:

► Va recomandam sa urmariti indeaproape ofertele de cazare selectand sectiunea Hotels.

 

 

 

 

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?