TENERIFE HOLIDAY IN APRIL 19/02/2019
Insula Tenerife este cea mai mare si cea mai inalta dintre Insulele Canare fiind numita si "Insula Primaverii Vesnice", deoarece temperaturile aici nu coboara sub 20°C si nu depasesc 30°C.Putem spune ca insula se aseamana cu o piramida colosala inconjurata de plaje de o frumusete deosebita.In centrul insulei se intalneste El Teide, masivul muntos cel mai inalt din Spania, cu inaltimea de 3.718 m.Privelistea de pe acest munte intr-una din zilele insorite, este uimitoare: culorile variate ale rocilor vulcanice sunt vazute foarte clar de aici: ocru si ruginiu, negru si bej, de fapt aproape orice culoare pe care v-o puteti imagina.Tenerife e la fel de diversa din punctul de vedere al climei si al reliefului ca alte tari mult mai mari, iar capitala insulei este orasul Santa Cruz de Tenerife, locul in care va puteti organiza vacanta.In cateva cuvinte, Tenerife este un paradis pentru turisti si o destinatie de vacanta idilica ! Am gasit un zbor direct, operat de compania Wizz Air pe ruta Bucuresti-Tenerife in perioada 01-08 aprilie 2019.

 

Am selectionat cele mai atractive oferte de cazare: ★★ Iberostar Grand Hotel Mencey  ★  Iberostar Anthelia​  ★  Spring Arona Gran Hotel​  ★  Adrian Hoteles Roca Nivaria​  ★  si  ★ Hotel Jardines de Nivaria​  

Va recomandam sa consultati la alegerea dumneavoastra si alte oferte de cazare, deoarece in aceasta perioada sunt reduceri de pret.

 

 

 

Quick Search

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?