THANKSGIVINGDAY HOLIDAY IN NEW YORK 12/03/2019
New York, cu o populatie de peste 20 milioane de locuitori, este cel mai mare oras al lumii. Este situat in nord-estul Statelor Unite ale Americii, pe coasta Oceanului Atlantic, in zona de varsare a fluviului Hudson, fiind asezat atat pe insulele Manhattan, Long, Staten, cat si pe continent. Orasul este impresionant prin arhitectura sa, in special prin multimea de zgarie nori.Turistii prefera sa viziteze obiectivele turistice principale, precum: Statuia Libertății din New York, un monument în portul „Liberty Island” din orașul New York. A fost plasat în anul 1886 la intrarea portului de pe insulă cu scopul de a transmite călătorilor sosiți salutul de bun venit pe pământ american, Central Park - un parc din Manhattan, New York, deschis în anul 1859. Are 315 ha și este vizitat anual de circa 25 de milioane de persoane, Metropolitan Museum of Art, Podul Brooklyn, One World Trade Center​, acestea reprezentand doar o mica parte din frumusetile orasului.Astazi va propunem o idee de vacanta cu care nu va veti intalni in fiecare zi: o saptamana la New York in perioada ♦ Zilei Recunostintei ♦ ( 28 noiembrie).In aceasta perioada veti putea lua parte la cea mai mare parada din New York City.

 

 

 

Informatii despre zborurile operate: destinatia New York, cu plecari din: BucurestiCluj si Constanta in perioadele: 22 noiembrie-03 decembrie, 25 noiembrie-06 decembrie si 27 noiembrie-05 decembrie 2019:

 

 

 

 

 

Ofertele de cazare selectate: ♦♦♦ Kimpton Hotel Eventi ♦♦  Refinery Hotel​ ♦♦  Conrad New York​ ♦♦  Sofitel New York​ ♦♦  The Pearl Hotel New York City​ ♦♦  si  ♦♦ Distrikt Hotel New York City ♦♦  in periaoda 22 noiembrie-03 decembrie:

 

 

 

 

 

Quick Search

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?