THE BALTHAZAR MUSICAL GROUP IN BORDEAUX 19/03/2019
Bordeaux este un oraș în sud-vestul Franței, prefectura departamentului Gironde și capitala regiunii Aquitania. Orașul, traversat de fluviul Garonne, este localizat aproape de costa europeana a Atlanticului. Centrul istoric vechi al orașului Bordeaux a fost înscris în anul 2005 pe lista patrimoniului cultural mondial UNESCO. Bordeaux este unul dintre centrele majore, de renume mondial, ale industriei vinului.Sa nu treceti cu vederea orasul in sine: este un oras stilat, cu un aer viu cosmopolit, si unele dintre cele mai bune exemple de arhitectura a secolului al XVIII-lea din toata Franta. De curand am aflat de un nou concert care se desfasoara in perioada urmatoare: Balthazar e reinventeaza si revine in 2019 cu un nou album, “Fever”, si un turneu european, dupa o pauza de cativa ani, in care cei doi lideri si compozitori ai formatiei s-au dedicat proiectelor solo (Jinte Deprez aka J. Bernardt si Maarten Devoldere aka Warhaus).Noi va recomandam sa ii ascultati la Bordeaux, pe 2 aprilie, la Krakatoa si sa petreceti cateva zile in orasul vinului. Biletul pentru concert este 25 € si poate fi achizitionat online.

 

 

Locul desfasurarii concertului: Krakatoa, Bordeaux - locație pentru evenimente muzicale.

Informatii despre zboruri: destinatia Bordeaux, cu plecari din: Bucuresti, Cluj si Constanta, in perioada 01-03 aprilie 2019: 

 

 

 

Am selectat cele mai recomandate si atractive oferte de cazare: ★★★ InterContinental Bordeaux Le Grand Hotel ★★  Novotel Bordeaux Lac​ ★★  Le Boutique Hotel Bordeaux Centre​ ★★  si  ★★ L'Hotel Particulier​ ★★  la inceputul lunii aprilie:

 

Quick Search

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?