THE BLACK EYED PEAS IN LIÈGE 11/03/2019
Bruxelles-ul a devenit un centru important a numeroase instituţii internaţionale, cele mai importante fiind cele ale Uniunii Europene. Regiunea conţine de asemenea sediul Organizaţiei Tratatului Atlanticului de Nord şi a altor 1000 organizaţii internaţionale. Este al treilea oraş ca număr de conferinţe internaţionale organizate, devenind astfel unul dintre cele mai mari centre de reuniuni din lume.Printre cele mai vizitate atractii turistice din ultimii ani se numara: Piața Mare din Bruxelles, Atomium​, Palatul Regal din Bruxelles, Parcul Jubileului, Royal Museums of Fine Arts of Belgium, si Brussels Town Hall.Lasand totul deoparte, va recomandam un city break de vara in luna iulie, mai exact in perioada unui concert de care tocmai am aflat.Grupul american The Black Eyed Peas a revenit pe scena muzicala cu un nou album de studio, primul din ultimii opt ani si tot primul fara Fergie. Albumul “Masters of the Sun”, al saptelea de studio a fost lansat anul trecut in octombrie.Trupa va canta anul acesta la mai multe festivaluri din lume, inclusiv in Europa.Noi va recomandam sa îi ascultati la Liège pe 5 iulie, la festivalul ♦ Les Ardentes ♦  si sa petreceti un cateva zile in fermecatorul oras belgian.Biletul pentru concert este 62.50 € si poate fi achizitionat online.Liège se afla la o distanta de 97 km fata de Bruxelles, iar o calatorie cu trenul dureaza aproximativ o ora. Pretul unui bilet este de 34 € dus – intors.Va recomandam sa va informati cu privire la intervalul orar pentru ruta Bruxelles-Liège.

► In aceeasi seara îi mai puteti vedea pe Romeo Elvis, Her, Amine, Polo&Pan, Gringe, Hugo TSR, Kikesa si Brodinski. Eventual, puteti cauta detalii despre LINE UP.

 

 

Informatii despre zbor: destinatia Bruxelles, ruta Bucuresti-Bruxelles in perioada 04-06 iulie 2019:

 

 

Oferte de cazare selectate(din Bruxelles si Liège): ★★★ Rocco Forte Hotel Amigo ★★  The Dominican​ ★★  Hotel des Galeries​ ★★  Pentahotel Liege​ ★★  si  ★★ Ramada Plaza Liege City​  ★★

 

 

 

 

 

Quick Search

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?