THE CHAINSMOKERS ON LAKE BALATON 01/05/2019
The Chainsmokers au devenit deja un nume de referinta in pop si EDM, dar si electropop. Duo-ul format din Andrew Taggart si Alex Pall pornea la drum in 2012 si avea sa castige 2 premii American Music Awards, 7 premii Billboard Music Awards si 8 distinctii iHeartRadio. Inainte de a fi muzicieni, baietii erau vloggeri si artisti care cantau coveruri dupa piese celebre. Au devenit celebri atunci cand One Direction i-a luat in turneul “Take Me Home”. Au urmat 3 albume si 3 turnee globale. Ultimul LP al acestui grup a fost “Youngblood”, lansat pe 15 iunie 2018. A fost al treilea disc ajuns pe locul intai in Australia si acesta este primul grup de la antipozi care are 3 LP-uri la varful Billboard 200. Anul acesta, The Chainsmokers vor avea turneu in America si Asia dar vor ajunge si la cateva festivaluri din Europa. Va recomandam sa îi ascultati live pe 5 iulie, la Balaton Sound Festival si sa petreceti cateva zile in localitatea Zamardi de pe malul lacului Balaton unde are loc festivalul. Biletul pentru concert este 72 € si poate fi achizitionat online.

 

 

 

 

Locul desfasurarii festivalului: Zamardi - un oraș de vacanță celebru in judetul Somogy, Ungaria, cunoscut pentru plajele sale la lacul Balaton și pentru festivalurile de muzică în timpul verii.

 

 

Informatii despre zbor: destinatia Budapesta, ruta Bucuresti-Budapesta in perioada 04-06 iulie 2019:

 

 

Oferte de cazare selectate: ♦♦ Corinthia Hotel Budapest ♦♦  InterContinental Budapest ♦♦  Hilton Budapest ♦♦  Queen's Court Hotel & Residence ♦♦  si  ♦♦ Sofitel Budapest Chain Bridge ♦♦  in perioada 04-06 iulie, in conditii excelente !

 

 

 

 

Quick Search

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?