THE DE STAAT CONCERT IN CLUJ-NAPOCA/ BUCHAREST 01/06/2019
De Staat este o trupa originara din Olanda, ce a luat nastere in 2006. Muzica De Staat este un mix de rock alternativ, electronic si experimental. Cu show-uri live incendiare, trupa a cantat in deschiderea unor trupe mari precum Muse si la festivaluri internationale de top ca Glastonbury, Sziget si Lowlands. De Staat are la activ sapte albume, cel mai recent fiind “Bubble Gum”, lansat in luna ianuarie a acestui an. Artistii vor sustine un concert in Cluj-Napoca, la Form Space pe 25 octombrie, iar pe 26 octombrie vor canta in Club Control din Bucuresti. Biletele pentru cele doua concerte pot fi achizitionate online si se gasesc la preturile: 40 si respectiv 60 de lei.

 

 

 

 

 

 

 

 

Cele doua locuri de desfasurare a concertelor: Form Space -  un spaţiu artistic care stimulează neîncetat creativitatea şi pasiunea pentru muzică a artiştilor, dar şi a publicului. Club Control -  cea mai activă locație live și evenimente muzicale electronice din București.

 

 

Informatii despre zboruri: destinatiile Cluj si Bucuresti, rutele Bucuresti-Cluj si Cluj-Bucuresti in perioadele 25-26 si 26-27 octombrie 2019:

► Va recomandam sa va informati cu privire la intervalele orare in care se desfasoara fiecare concert.

 

 

 

Oferte de cazare selectate (din Cluj si Bucuresti): ♦♦ Hotel Beyfin ♦♦  Ramada Hotel Cluj​ ♦♦  DoubleTree by Hilton Hotel Cluj - City Plaza​ ♦♦  Novotel Bucharest City Centre​ ♦♦   si   ♦♦ Orhideea Residence & Spa ♦♦  in perioadele 25-26 si 26-27 octombrie, la pret excelent !

 

 

 

 

 

Quick Search

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?