THE VAMPS IN LONDON, O2 ARENA 17/04/2019
Din nou pornim spre Londra, capitala Marii Britanii, unul dintre cele mai interesante si vizitate orase din lume  Este un centru international al artelor, muzicii si muzeelor. In ultimii ani, orasul a gazduit evenimente importante precum: concerte, festivaluri, carnavaluri dar si altele. De curand am aflat de un nou concert destul de cunoscut: The Vamps este o trupa pop rock britanica lansata in 2012 ce a castigat milioane de fani din intreaga lume. Baietii vor fi in turneu anul acesta in UK si in Irlanda.Va recomandam sa ii ascultati la Londra, pe 25 mai, pe The O2 Arena si sa petreceti cateva zile capitala Marii Britanii. Biletele pentru concert variaza intre 36 € si 49 € si pot fi achizitionate online. Numarul de bilete la pretul gasit de noi este limitat, de cele mai multe ori si de aceea va recomandam sa verificati daca preturile mai sunt de actualitate.

 

 

 

 

Locul desfasurarii evenimentului: The O2 Arena -  o arenă acoperită de sport multi-funcțională localizată înăuntrul centrului de distracție O2 din Peninsula Greenwich, Londra.

 

 

Informatii despre zboruri: destinatia Londra, cu plecare din: Bucuresti si Cluj in perioada 24-26 mai 2019:

 

 

 

Oferte de cazare selectate (London si The O2 Arena): ♦♦  Park Plaza Westminster Bridge London ♦♦  Kimpton Fitzroy London​ ♦♦  Grange Tower Bridge Hotel​ ♦♦  Novotel London Canary Wharf ♦♦  si  ♦♦ Intercontinental London - The O2​ ♦♦  in perioada 24-26 mai:

 

 

 

 

Quick Search

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?