TOUR OF BORDEAUX 12/04/2019




Bordeaux este un oraș în sud-vestul Franței, prefectura departamentului Gironde și capitala regiunii Aquitania. Orașul, traversat de fluviul Garonne, este localizat aproape de costa europeana a Atlanticului. Centrul istoric vechi al orașului Bordeaux a fost înscris în anul 2005 pe lista patrimoniului cultural mondial UNESCO. Acest oras elegant se afla in inima regiunii viticole Bordeaux, ce si-a cucerit pe buna dreptate marele sau renume. Bordeaux este unul dintre centrele majore, de renume mondial, ale industriei vinului. Productia anuala este de aproximativ 850 milioane de sticle, printre care si unele dintre cele mai scumpe sortimente din lume. Vinul de Bordeaux a fost produs in regiune inca din secolul al VIII-lea. Sa nu treceti cu vederea orasul in sine: este un oras stilat, cu un aer viu cosmopolit, si unele dintre cele mai bune exemple de arhitectura a secolului al XVIII-lea din toata Franta. Pentru a vedea cele mai frumoase cladiri, plimbati-va de-a lungul raului, in preajma cheiului vamei. Orasul are de asemeni un mare muzeu de arta. Bordeaux este si un punct de plecare in excursii de o zi pentru cei doritori. In ultimii ani, cele mai vizitate atractii turistice sunt: Place de la Bourse, Bordeaux Cathedral, Grand Théâtre de Bordeaux, Pey Berland Tower, The City of Wine si Girondins Monument. Va propunem sa va planificati o vacanta in Bordeaux, in perioada mai-iunie, la un pret excelent !

 

 

 

 

Unul dintre cele mai vizitate obiective turistice si simbol al orasului: Place de la Bourse - o piață emblematică cu arhitectură din secolul al XVIII-lea, fântână și bazin imens oglindit.

 

 

Informatii despre zbor: destinatia Bordeaux, ruta Bucuresti-Bordeaux in perioada 27 mai - 05 iunie 2019:

 

 

Am ales cele mai atractive oferte de cazare: ♦◊ InterContinental Bordeaux Le Grand Hotel ♦◊ Le Boutique Hotel Bordeaux Centre  ♦◊  Pullman Bordeaux Lac​ ♦◊  Mercure Bordeaux Centre Ville​ ♦◊  si  ♦◊ Novotel Bordeaux Centre​ ♦◊  in perioada urmatoare:

► Va recomandam sa urmariti indeaproape ofertele de cazare deoarece pot aparea mici reduceri de pret.

 

 

 

 

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?