TOUR OF PALERMO IN MAY 03/04/2019
Palermo este considerat capitala regiunii Sicilia, fiind unul dintre cele mai importante orase ale Mediteranei. Plin de viata, modern, distinct, Palermo atrage turistii prin atmosfera tangibila, fiind un mare port, iar aeroportul international este accesibil din numeroase colturi ale lumii, inclusiv Romania. In ciuda faptului ca mare parte a orasului a fost distrusa in timpul celui de al doilea Razboi Mondial, a ramas cu cladiri importante din punct de vedere istoric si arhitectural si o multime de locuri ce merita vazute. In prezent, Palermo este un oras modern, cu un ritm alert de viata si numeroase obiective interesante, mai ales vechi monumente si cladiri, totul intr-un amestec de influente traditionale, arabe si chiar nordice. Numeroși turiști sunt atrași în oraș datorită climei mediteraneene, a mâncărurilor și restaurantelor renumite, a clădirilor în stil gotic și baroc și nu în ultimul rând datorită vieții de noapte intense, dar și pentru că există o varietate de zboruri ieftine spre Palermo. Printre cele mai frecventate obiective turistice: Palazzo dei Normanni, Cattedrale di Palermo, Quattro Canti, Castello della Zisa si Teatro Massimo. Am gasit pentru dumneavoastra un zbor operate de Ryanair, la pret excelent !

 

 

 

Doua dintre obiectivele turistice impresionante: Teatro Massimo este cel mai mare teatru din Italia și unul dintre cele mai mari din Europa. Palazzo dei Normanni - un palat grandios din secolul al IX-lea, cu fațadă neoclasică, capelă istorică și apartamente regale fastuoase.

 

 

Informatii despre zbor: destinatia Palermo, ruta Bucuresti-Palermo in perioada 16-21 mai 2019:

 

 

Rezultatul ofertelor de cazare: ★★ Eurostars Centrale Palace ★★  Mercure Palermo Centro ★★  Artemisia Palace Hotel ★★  NH Palermo​ ★★   si   ★★ Hotel Plaza Opera​ ★★  in perioada 16-21 mai:

 

 

 

 

 

 

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?