TOUR OF PAPHOS (IN MAY- JUNE) 22/03/2019
Statiunea supranumita si „salasul zeilor”, este una dintre cele mai frumoase si atractive destinatii turistice din insula Cipru, fiind situata la 153 de km de capitala Nicosia.Capitala a partii de vest a insulei, Paphos are aerul unei destinatii de vacanta incarcate de istorie, eleganta trecutului pastrandu-se inca nealterata in arhitectura cladirilor situate in partea veche a orasului.Inceputul primaverii este o perioada minunata pentru o vizita in Paphos –  Cipru, datorita temperaturilor optime si a frumusetii oferite de covorul de anemone rosii si flori salbatice.Bogata in vegetatie, cu plaje nisipoase si ape cristaline, statiunea a devenit o destinatie turistica preferata si de catre turistii romani, care pot sa isi rezerve singuri bilete de avion si cazare, fara a mai apela la agentiile de turism. Din Bucuresti sunt zboruri directe catre Paphos, in perioada mai-iunie, operate de compania low-cost Ryanair la pret atractiv !

 

Unul dintre cele mai vizitate locuri: Stânca Afroditei - o formațiune stâncoasă pe o plajă cu pietre, locul de naștere al Afroditei din mitologia greacă.

 

Informatii despre zboruri: destinatia Paphos, cu plecare din: Bucuresti in perioadele 23-30 mai si 13-20 iunie 2019:

 

 

 

Am selectat cele mai cautate si atractive oferte de cazare: ★★★ Louis Phaethon Beach ★★  Elysium Paphos ★★  Almyra Paphos​ ★★  Amphora Hotel & Suites​ ★★  si  ★★ Avanti Hotel ★★  in perioada  23-30 mai 2019:

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?