TOUR OF SKOPJE 25/02/2019
Republica Macedonia este un stat cu o suprafata de  aproximativ 25.000 kmp, situat in Peninsula Balcanica in sud-estul Europei, capita tarii fiind la Skopje, un oras cu peste 600.000 locuitori.Macedonia mai este numita si tara de lacuri si munti deoarece aici se gasesc peste 50 de lacuri naturale si artificiale si 16 lanturi muntoase inalte de peste 2000 m.Viata culturala este diversa, deoarece aici s-au impletit traditiile bizantine cu cele musulmane. Principalele obiective turistice sunt: Canionul Matka, un canion săpat de râul Treska situat la circa 17 km sud-vest de Skopje. Acesta este una dintre cele mai populare atracții turistice naturale din Macedonia, acoperind o suprafață de 5.000 ha, găzduind mai multe mănăstiri și un baraj hidroelectric, Millennium Cross, o cruce memorială pe vârf de munte, accesibilă cu telecabina, cu peisaje pitorești ale orașului din vale, Museum of Macedonia, muzeul național dedicat patrimoniului arheologic, etnologic și istoric al Macedoniei. Bineinteles aici puteti gasi o multitudine de atractii turistice, trebuie doar sa va documentati cu privire la locatia si programul de vizita al acestora, daca este cazul. Am gasit o oferta pentru dumneavoastra, la pret excelent !

 

Informatii zbor: destinatia Skopje, ruta Bucuresti-Skopje, in perioada 22-29 aprilie 2019:

 

Am selectat cele mai cautate si atractive oferte din aceasta perioada: ★★ Ibis Skopje City Center ★★  Hotel Senigallia​  ★★  Holiday Inn Skopje​ ★★ si  ★★  Skopje Marriott Hotel​ ★★  in perioada 22-2 aprilie 2019:

 

 

Quick Search

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?