TOUR OF TBILISI 21/03/2019
Tbilisi este capitala si cel mai mare oras al Georgiei situat pe raul Kura, cu o suprafata de 350 kmp. si o populatie de aproximativ 1,5 milioane de locuitori.Principalele atractii turistice sunt: Turul Vinului, Muzeul Janashia, Biserica Sfintei Treimi, Muzeul de Arta al Statului Georgia, Muntele Mtatsminda, Catedrala Sioni, Fortareata Narikala si Baile Sulphur. Georgia este foarte cunoscuta ca un producator important de vin, acesta fiind considerat a fi cel mai bun din cultura post-sovietica.In prezent, orasul este un centru modern, politic, cultural si economic al tarii, cu un aspect istoric, numeroase catedrale maiestuoase, cetati medievale, cartiere antice si piete.Turistii aleg sa viziteze Tbilisi pentru a admira orasul fermecator, obiectivele turistice, a savura bucataria georgiana delicioasa si pentru a experimenta pe deplin traditiile georgiene. De asemenea puteti opta si pentru excursii de o zi in regiunea vinului, Kakheti, in orasele Gori,  Mskheta si in Kazbegi din lanțul muntos Caucaz. Incepand de ieri, 20 martie 2019, Tarom are promotie de primavara. Nu sunt foarte multe destinatii, insa cele aflate la promotie sunt foarte interesante. Am facut o selectie generoasa de zboruri catre Georgia.

 

Una dintre cele mai vizitate atractii turistice: Narikala - ruinele pitorești ale unei fortărețe din secolul IV, cu o biserică restaurată și vedere panoramică la oraș.

 

 

Informatii despre zboruri: destinatia Tbilisi, ruta Bucuresti-Tbilisi in perioadele 03-10 aprilie, 05-12 mai, 16-23 iunie, 10-17 iulie 2019:

► Alte zboruri: 21-28 iulie, 04-11 august, 01-08 si 11-18 septembrie.

 

 

 

 

 

Oferte de cazare selectate: ★★★ Radisson Blu Iveria Hotel ★★  Holiday Inn Tbilisi​ ★★  Hotel River Side​ ★★  si  ★★ Citadines City Centre Tbilisi​ ★★★  in perioada 03-10 aprilie 2019:

 

 

 

Quick Search

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?