TOUR OF THE CITY OF MADRID 23/03/2019
Madrid nu este doar capitala tării, ci si capitala provinciei si a comunitătii autonome Madrid.Principala poarta de acces in Madrid este aerportul international Madrid-Barajas situat la 13 km nord est de oras.Acest aeroport care deserveste capitala este cel mai mare din Spania.Orasul-capitala este plin de contraste, aici fiind locul unde caracterul de oras istoric se imbina perfect cu arhitectura moderna.In ciuda populatiei mari, nu este foarte aglomerat datorita retelei metroului madrilen, una dintre cele mai extinse retele de metrou din lume si cu un ritm de dezvoltare accelerat. In Madrid exista o oferta foarte bogata de hoteluri si posibilitati de cazare pentru turistii cu standarde dintre cele mai variate. Aici se gaseste cazare ieftina dar si cazare la hoteluri de cinci stele si pot fi inchiriate apartamente sau chiar vile.Asadar mixul de obiective turistice cu oferte de cazare din belsug si cu o viata de noapte tumultoasa face din Madrid o destinatie de vacanta preferata de multi turisti iar o vacanta in Madrid poate fi o modalitate ideala de relaxare !

 

 

Unul dintre principalele obiective turistice: Parcul Buen Retiro -  Parc întins, din sec. XIX, lac pentru plimbări cu barca, grădină de trandafiri și numeroase fântâni și statui.

 

 

Informatii despre zbor: destinatia Madrid, ruta Bucuresti-Madrid in perioada 16-22 mai 2019:

 

Ofertele de cazare disponibile: ★★★ Westin Palace Hotel ★★  Hotel Urban Madrid​ ★★  NH Collection Madrid Paseo del Prado​ ★★  Preciados Madrid​ ★★  si  ★★ Petit Palace Santa Barbara​ ★★★  

 

 

 

Quick Search

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?