TOUR OF THE ISLAND OF TENERIFE 07/05/2019
Insula Tenerife este cea mai mare si cea mai inalta dintre Insulele Canare fiind numita si "Insula Primaverii Vesnice", deoarece temperaturile aici nu coboara sub 20°C si nu depasesc 30°C. Putem spune ca insula se aseamana cu o piramida colosala inconjurata de plaje de o frumusete deosebita.In centrul insulei se intalneste El Teide, masivul muntos cel mai inalt din Spania, cu inaltimea de 3.718 m.Privelistea de pe acest munte intr-una din zilele insorite, este uimitoare: culorile variate ale rocilor vulcanice sunt vazute foarte clar de aici: ocru si ruginiu, negru si bej, de fapt aproape orice culoare pe care v-o puteti imagina.Tenerife e la fel de diversa din punctul de vedere al climei si al reliefului ca alte tari mult mai mari, iar capitala insulei este orasul Santa Cruz de Tenerife. Insula este una dintre putinele destinatii europene unde se poate face plaja tot anul. Cele mai apreciate statiuni sunt: Playa de las Americas, Los Cristianos si Costa Adeje situate in sudul insulei, Puerto de la Cruz in nord si Las Caletillas in est. Am mai gasit pentru dumneavoastra o oferta si va oferim inca ocazia excelenta sa petreceti o saptamana in Tenerife, paradisul de neuitat din Insulele Canare!

 

 

 

 

 

Unul dintre cele mai vizitate obiective turistice: Loro Parque -  o grădină zoologică cu gorile, tigri și habitat pentru pinguini, cu ghețar artificial și spectacole cu delfini.

 

 

Informatii despre zbor: destinatia Tenerife, ruta Bucuresti-Tenerife in perioada 24-31 mai 2019:

 

 

Oferte de cazare selectate, disponibile in perioada 24-31 mai: ★★ GF Gran Costa Adeje ★★  Iberostar Grand Hotel Mencey​ ★★  Iberostar Sabila​ ★★  Melia Jardines del Teide​ ★★  si  ★★ Spring Hotel Bitacora​ ★★  in conditii excelente.

 

 

 

 

Quick Search

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?