UNFORGETTABLE CITY BREAK IN ATHENS 03/03/2019
Atena este capitala Greciei si a cunoscut o evolutie glorioasă, mai ales în Grecia Antică, fiind locuită de oameni încă din Epoca Bronzului si guvernată până în jurul anului 1000 î.C. de regi ionieni.Oraşul îşi ia denumirea de la zeiţa Atena, care simbolizează în mitologia greacă înţelepciunea.Legenda spune că zeii Atena şi Ares au descoperit oraşul şi se certau pentru a pune stăpânire pe el. Ares a oferit locuitorilor un cal pentru război, iar Atena a îmblânzit calul şi a dăruit măslinul.Faimosul oras se întinde de-a lungul Câmpiei centrale din regiunea Attica, cunoscut şi ca un bazin. Este înconjurată de Muntele Aegaleo în vest, Muntele Parnitha în nord şi nord-est, Muntele Penteli Hymettos la est şi de Golful Saronic în sud-vest. Atenei îi este dificil să se extindă în continuare datorită barierelor geografice menţionate mai sus, deşi suburbiile metropolei sunt în expansiune continuă. In prezent aceasta destinatie cuprinde o multitudine de elemente turistice si de atractii care pot oferi oricarui vzitator o fascinatie deosebita.Obiectivele turistice cele mai des cautate si vizitate sunt: Acropolis of Athens, Parthenon, Syntagma Square​ dar si altele.Insa cea mai renumita atractie ramane Acropolis of Athens sau in traducere: Acropola din Atena care a fost înscrisă în anul 1987 pe lista patrimoniului cultural mondial UNESCO. Compania low-cost Ryanair are preturi excelente in perioada urmatoare. Va propunem sa consultati cu toata increderea sectiunea Flights pentru informare cu privire la zborurile disponibile catre Atena.

 

 

Informatii despre zboruri: destinatia Atena, ruta Bucuresti-Atena in perioadele 1-4 aprilie, 03-06 si 09-12 iunie 2019:

 

 

 

Hotelurile selectate: ★★★ Royal Olympic Hotel ★★  Electra Palace Athens​  ★★  Athenaeum Intercontinental​ ★★  Divani Palace Acropolis​ ★★  si  ★★ Hilton Athens​ ★★  in perioada 01-04 aprilie 2019:

► Accesand sectiunea Hotels, puteti urmari ofertele de cazare pentru fiecare perioada.

 

 

Quick Search

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?