UNFORGETTABLE DAYS IN MALTA 05/05/2019
Malta este o tara insulara sud-europeana cu capitala la Valletta, fiind una dintre cele mai spectaculoase insule europene, o destinatie de top pentru intreaga familie. Aici totul este aproape, neasteptat si foarte accesibil, dar insulele malteze sunt mai mult decat un muzeu in aer liber. Grupul de insule emana o placere aproape palpabila: puterea lor de atractie consta intr-un amestec, unic in felul sau, intre vechi si nou si in felul in care aici istoria acompaniaza prezentul. Plajele sau golfurile apar la tot pasul, iar multe dintre acestea păstrează relieful stâncos, cu pietre ascuţite, acoperite cu alge şi înnegrite de valurile necontenite ale mării sărate. Există şi zone cu plaje cu nisip fin, cel mai adesea înţesate de turişti, precum şi plaje artificiale, una dintre acestea fiind cea din Saint Julian, amenajată cu nisip adus din Iordania. Profitati de zborurile ieftine si organizati-va o vacanta in Malta, cu un buget mic! La alegerea dumneavoastra, puteti cauta articole despre Malta ce va pot ajuta la organizarea vacantei.

 

 

 

 

 

Una dintre cele mai vizitate atractii turistice: Insula Comino -  Comino este numele celei de-a treia insule din arhipelagul maltez. Este situată între insulele Malta și Gozo, acestea două fiind insulele dens locuite din arhipelag.

 

 

Informatii despre zboruri: destinatia Malta, cu plecari din Bucuresti si Cluj in perioadele 19-22 mai si 03-10 iulie 2019:

 

 

 

Oferte de cazare selectate: ♦♦ The Palace - AX Hotels ♦♦  Hotel Phoenicia Malta​ ♦♦  Corinthia Hotel St Georges Bay​ ♦♦  Maritim Antonine Hotel & Spa​ ♦♦  si  ♦♦ Db San Antonio Hotel + Spa​ ♦♦  cu servicii complete de cazare, in conditii excelente !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?