UNFORGETTABLE DAYS IN PALERMO 27/04/2019
Palermo este considerat capitala regiunii Sicilia, fiind unul dintre cele mai importante orase ale Mediteranei. Plin de viata, modern, distinct, Palermo atrage turistii prin atmosfera tangibila, fiind un mare port, iar aeroportul international este accesibil din numeroase colturi ale lumii, inclusiv Romania. In prezent,este un oras modern, cu un ritm alert de viata si numeroase obiective interesante, mai ales vechi monumente si cladiri, totul intr-un amestec de influente traditionale, arabe si chiar nordice. Numeroși turiști sunt atrași în oraș datorită climei mediteraneene, a mâncărurilor și restaurantelor renumite, a clădirilor în stil gotic și baroc și nu în ultimul rând datorită vieții de noapte intense, dar și pentru că există o varietate de zboruri ieftine spre Palermo. Chiar acum am gasit un nou pret de nerefuzat pentru o vacanta de o saptamana in Sicilia: aproximativ 145 euro/persoana pentru zbor dus-intors si 7 nopti de cazare. Mai multe perioade disponibile !

 

 

 

 

Unul dintre cele mai cunoscute obiective turistice: Cattedrale di Monreale - o catedrală normandă emblematică, cu peristiluri ornate și mozaicuri de aur strălucitor despre povești biblice.

 

 

Rezultatul zborului: destinatia Palermo, ruta Bucuresti-Palermo in perioada 09-16 mai 2019:

► Alte perioade: 11-18, 21-25, 23-30 mai 2019.

 

 

Rezultatul cazarii in perioada 09-16 mai, la hotelurile: ♦♦ Hotel Palazzo Sitano ♦♦  Eurostars Centrale Palace​ ♦♦  Mercure Palermo Centro​ ♦♦  si  ♦♦ Hotel Garibaldi Palermo ♦♦  cu servicii complete de cazare, in conditii excelente !

► Recomandarea noastra este sa va faceti rezervare acum deoarece locurile se pot ocupa intre timp.

 

 

 

  

Quick Search

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?