UNFORGETTABLE DAYS IN SPLIT, CROATIA 04/04/2019
Compania Croatia Airlines are preturi foarte bune la zborurile catre Split, astfel va puteti organiza o vacanta in Croatia. Tara se poate lauda cu una din cele mai impresionante tarmuri marine pe care Europa le ofera turistilor din intreaga lume.Split mai este cunoscut si ca epicentrul distractiei din Croatia, zona fiind deseori asemanata cu Ibiza, atat pentru cluburi, cat si pentru plajele superbe. Este al doilea cel mai mare oras al Croatiei, o destinatie turistica populara printre romani, si mai mereu aflat in topul preferintelor turistilor de pretutindeni. Cu toate ca poate parea un loc prea aglomerat pentru petrecerea vacantei, se pare ca aceasta trasatura nu sperie mai pe nimeni, turistii continuand sa se inghesuie pentru a-si rezerva vacante in aceasta parte a Croatiei.Acest lucru nu ne surprinde daca tinem cont ca Split este unui dintre cele mai fascinante porturi ale Marii Adriatice, un oras istoric remarcabil, ce povesteste despre intelepciunea grecilor, ingeniozitatea romanilor, si cultura bizantinilor, venetienilor, austriecilor si italienilor, care s-au perindat prin aceste locuri. Printre cele mai vizitate atractii turistice se regasesc: Split City Museum, Gallery of Fine Arts, Mestrovic Gallery si Marjan Forest Park. Este de asemenea un punct de trafic pentru Dalmatia: în majoritatea insulelor din mijlocul Dalmatiei nu se poate ajunge fara a trece prin portul Split. Va propunem o vacanta de vara la pret rezonabil si sa vizitam impreuna aceasta parte a Croatiei ! 

 

 

 

Una dintre cele mai frecventate atractii turistice ale orasului: Saint Domnius Cathedral -  o catedrală construită în 305 e.n., dedicată sfântului protector al orașului, cu o clopotniță în stil romanic.

 

 

Informatii despre zboruri: destinatia Split, cu plecari din: Aeroportul International Henri Coanda, Bucuresti in perioadele 10-17 iunie, 01-08 si 15-22 iulie 2019:

 

 

 

Rezultatul ofertelor de cazare: ★★ Hotel Atrium Split ★★  Palace Judita Heritage Hotel​ ★★  Radisson Blu Resort Split​ ★★   si   ★★ Dioklecijan Hotel & Residence​ ★★  in perioada 10-17 iunie:

► Puteti urmari ofertele de cazare pentru fiecare perioada in parte accesand sectiunea Hotels.

 

 

 

 

 

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?