VALENTINE'S DAY HOLIDAY IN MILAN 07/02/2019
Milano este principalul oras din Italia de nord. Se afla pe campiile Lombardiei, una dintre cele mai dezvoltate regiuni urbane ale Italiei.Locuitorii din oras sunt cunoscuti sub numele de milanesi sau, informal, meneghini sau ambrosiani. Este recunoscut ca una din capitalele modei si design-ului, metropola Lombardiei fiind faimoasa prin casele de moda si cochetele ei magazine, cum ar fi cele de pe via Montenapoleone sau din renumita Galleria Vittorio Emanuele II din Piazza Duomo (considerata a fi cel mai vechi shopping mall al lumii). De asemenea Milano este considerat a fi cel mai important oras din lume in privinta Operei lirice, cu faimosul sau Teatro alla Scala / Teatrul La Scala.Cu toate acestea, in aceasta perioada, turistii prefera locatiile retrase si neaglomerate.De asemenea, pentru perioada imediat urmatoare, s-au facut foarte multe cazari la hotelurile moderne, luxoase si romantice.Puteti din timp sa va organizati o vacanta de neuitat, petrecand ziua de 14 februarie, ZIua Indragostitilor alaturi de persoana iubita.Am gasit pentru dumneavoastra un zbor direct pe ruta Bucuresti-Milano, in conditii excelente la pret foarte atractiv !

Informatii despre zbor: destinatia Milano, ruta Bucuresti-Milan in perioada 10-16 februarie 2019:

 

 

Am selectionat cu atentie pentru dumneavoastra, cele mai cautate si romantice unitati de cazare: ♦♦ Hotel Principe Di Savoia  Milan ♦  ChateauMonfort ♦  MeliaMilano ♦  Enterprise Hotel​ ♦  si  ♦ Terminal Hotel Milan​ ♦ 

 

Quick Search

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?