VENICE IN SEPTEMBER 07/07/2019
Venetia este capitala regiunii Veneto din Italia si este situata in partea de nord-est a tarii pe numeroase mici insule ce fac parte din Laguna Venetiana.’‘Orasul Podurilor’’, cum mai este supranumita Venetia, se intinde de-a lungul gurilor de varsare ale raurilor Po si Piave. Este magnetul care atrage indragostiti, artisti sau poeti, este un oras magic ce se intinde pe multe insule de dimensiuni foarte mici. Deseori este numita orasul gondolelor deoarece este inconjurata de canale pline mereu de ambarcatiuni. Gondolele sunt cel mai celebru si romantic mod de a explora frumusetile acestei destinatii, reprezentand simbolul care face orasul cunoscut in intreaga lume. Canalele principale ale orasului sunt: Canal Grande si Canale della Giudecca: primul imparte in doua orasul trasand un S, al doilea separa centrul vechi de insula Giudecca. Printre cele mai frecventate atractii turistice se numara: Palatul Dogilor din Veneția, Bazilica Sfântul Marcu din Veneția, Podul Rialto, Puntea Suspinelor, Burano si Campanila San Marco. Am gasit un zbor cu plecare din Bucuresti, operat de Wizz Air la pret excelent !

 

 

 

 

 

 

 

 

Una dintre cele mai vizitate atractii turistice: Podul Rialto -  unul dintre cele patru poduri care traversează Canal Grande din Veneția. El este cel mai vechi pod peste canal și reprezintă linia de demarcație între sestierele San Marco și San Polo.

 

 

Informatii despre zbor: destinatia Venetia, ruta Bucuresti-Venetia in perioada 22-25 septembrie 2019:

 

 

Am ales cele mai atractive oferte de cazare: ♦♦ Hilton Molino Stucky Venice ♦♦  Hotel Excelsior Venice​ ♦♦  Sina Centurion Palace​ ♦♦  Bauer Palladio Hotel & Spa​ ♦♦   si   ♦♦ Splendid Venice - Starhotels Collezione​ ♦♦   in perioada urmatoare:

 

 

 

 

 

Quick Search

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?