VIENNA IN JUNE 07/05/2019




Viena, capitala Austriei si provincie federala, este situata in nord-estul tarii pe malurile Dunarii si este inconjurata de frumusetile naturale ale regiunii Wachau si de padurile vieneze (Wiener Wald), supranumite si "Plamanii Vienei". Avand numeroase spatii verzi si parcuri frumos amenajate, Viena este un oras foarte agreabil.Este numita si capitala culturala a Europei, este o metropola cu un farmec aparte, ce se bucura de o infrastructura deosebita, fiind in acelasi timp un oras sigur si foarte curat.Pe langa monumente si latura sa plina de istorie, orasul ofera turistilor peisaje unice montane si o plenitudine de atractii culturale: teatru clasic sau modern, opera sau opereta, film sau festivale de dans, expozitii si concerte.Eventual puteti inchiria un mijloc de transport cu scopul de a vizita integral capodoperele culturale existente.De exemplu, printre cele mai vizitate obiective turistice se regasesc: St. Stephen's Cathedral, Schönbrunn Palace, Vienna State Opera​ si Belvedere Palace. In aceasta dimineata va propunem sa descoperiti capitala Austriei intr-un city break cu bani putini !

 

 

 

 

 

Una dintre cele mai cunoscute atractii turistice: Palatul Schönbrunn - o fostă reședință imperială de vară în stil rococo și cu 1441 de camere, aflată în prezent în Viena.

 

 

Informatii despre zbor: destinatia Viena, ruta Bucuresti-Viena in perioada 07-10 iunie 2019:

 

 

Rezultatul cazarii in perioada 07-10 iunie, la hotelurile: ★★ Hotel de France Vienna ★★  Steigenberger Hotel Herrenhof ★★  The Levante Parliament - A Design Hotel ★★  InterContinental Wien​ ★★  si  ★★ Hotel Sacher Wien​ ★★  cu servicii complete de cazare.

► Va recomandam sa consultati sectiunea Hotels si sa urmariti si ofertele unitatilor de cazare de 4 stele deoarece sunt reduceri de pret in perioada imediat urmatoare.

 

 

 

 

 

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?