VIENNA IN JUNE-JULY OR EASTER 2019 22/04/2019
Viena, capitala Austriei si provincie federala, este situata in nord-estul tarii pe malurile Dunarii si este inconjurata de frumusetile naturale ale regiunii Wachau si de padurile vieneze (Wiener Wald), supranumite si "Plamanii Vienei". Avand numeroase spatii verzi si parcuri frumos amenajate, Viena este un oras foarte agreabil.Este numita si capitala culturala a Europei, este o metropola cu un farmec aparte, ce se bucura de o infrastructura deosebita, fiind in acelasi timp un oras sigur si foarte curat.Pe langa monumente si latura sa plina de istorie, orasul ofera turistilor peisaje unice montane si o plenitudine de atractii culturale: teatru clasic sau modern, opera sau opereta, film sau festivale de dans, expozitii si concerte.Eventual puteti inchiria un mijloc de transport cu scopul de a vizita integral capodoperele culturale existente. Printre cele mai cunoscute obiective turistice se regasesc: Palatul Schönbrunn, Curtea de la Viena, Catedrala Sfântul Ștefan din Viena, Palatul Belvedere si Opera de Stat din Viena. Astazi va propunem sa dscoperim impreuna capitala Austriei intr-un city break cu buget echilibrat ! Zborurile sunt operate de Tarom si Wizz Air, la pret excelent.

► Tot astazi va oferim ocazia sa petreceti sarbatorile pascale in Viena, deoarece am gasit un zbor disponibil in perioada imediat urmatoare.

 

 

 

Doua dintre cele mai frecventate atractii turistice ale orasului: Curtea de la Viena - Palatul Hofburg din Viena a fost reședința oficială între 1480 și 1580, respectiv 1620 - 1806, a suveranilor Sfântului Imperiu Roman, care au provenit din dinastia de Habsburg. Catedrala Sfântul Ștefan din Viena -  Domul Sfântul Ștefan din Viena este catedrala Arhiepiscopiei Romano-Catolice de Viena, un simbol al orașului și loc al multor evenimente importante din istoria Austriei.                                                                          

 

 

Informatii despre zboruri: destinatia Viena, cu plecari din Bucuresti si Cluj in perioadele 12-15, 19-22 iunie si 13-16 iulie 2019. 

► Putin mai jos veti gasi si zborul operat in perioada 27-30 aprilie 2019.

 

 

 

 

 

Oferte de cazare selectate: ★★ Hotel de France Vienna ★  Steigenberger Hotel Herrenhof ★  Vienna Marriott Hotel ★  InterContinental Wien​ ★  si  ★ Hilton Vienna​ ★★  in perioada 12-15 iunie:

► Eventual puteti consulta si ofertele de cazare pentru fiecare perioada, intrand in sectiunea Hotels.

 

 

 

 

  

 

Quick Search

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?