VIENNA MUSIC AND FILM FESTIVAL 15/03/2019
Viena, capitala Austriei, mai este numita si capitala culturala a Europei,  o metropola cu un farmec aparte, ce se bucura de o infrastructura deosebita, fiind in acelasi timp un oras sigur si foarte curat.Pe langa monumente si latura sa plina de istorie, orasul ofera turistilor peisaje unice montane si o plenitudine de atractii culturale: teatru clasic sau modern, opera sau opereta, film sau festivale de dans, expozitii si concerte.Pe langa monumente si latura sa plina de istorie, Viena ofera turistilor si o plenitudine de atractii culturale. Teatru clasic sau modern, opera sau opereta, film sau festivale de dans, expozitii si concerte.Cu toate acestea, va propunem o vacanta de neuitat, deoarece am aflat si de ♦ Festivalul de Muzica si Film ♦. Din 30 iunie până pe 2 septembrie, Piaţa Primăriei din Viena devine un trepidant loc de întâlnire pentru amatorii vieţii de noapte cărora le place să îmbine cultura cu gastronomia. Rafinamente culinare şi filme muzicale, acoperind cele mai diverse genuri, de la muzică clasică la pop garantează seri perfecte de vară, toate cu intrare liberă.După o ofertă culinară pregătită de aproximativ 25 de experţi internaţionali de top, care nu lasă niciun gust nesatisfăcut, spectatorii se pot delecta cu filme muzicale care acoperă o diversitate de genuri şi sunt proiectate pe un ecran în aer liber cu o suprafaţă de 300 m².Evenimentul se numără printre cele mai atractive oferte estivale din Viena si este un motiv de încântare pentru 900.000 de vizitatori în fiecare an, fiind considerat cel mai mare festival de cultura si arta culinara din Europa. Zborurile gasit de noi pentru dumneavoastra sunt operate de compania Tarom, la un pret rezonabil.

 

Printre cele mai atractive obiective turistice: Palatul Schönbrunn,  o fostă reședință imperială de vară si unul dintre cele mai importante monumente culturale din țară. Primăria din Viena, edificiul construit între anii 1872 şi 1883, este cea mai importantă clădire laică în stil neogotic din Viena.

 

 

Informatii despre zboruri: destinatia Viena, cu plecari din: Bucuresti, in perioadele 29 iunie-05 iulie, 10-17 si 22-29 iulie, 08-14 august 2019:

• Daca optati pentru prima oferta de zbor, puteti fi prezent la momentul deschiderii festivalului, pe data de 30 iunie.

 

Oferte de cazare selectate: ★★★ Hotel de France Vienna ★★  Steigenberger Hotel Herrenhof​ ★★  Le Meridien Vienna​ ★★  Vienna Marriott Hotel ★★  si  ★★ Hotel Das Tigra​ ★★  in perioada 29 iunie- 05 iulie 2019:

► Va recomandam sa consultati ofertele de cazare in sectiunea Hotels pentru fiecare perioada in parte, inainte de a va planifica o vacanta deoarece preturile pot sa difere.

 

 

 

 

Quick Search

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?