WALKING THROUGH MALTA 21/04/2019
Malta este o tara insulara sud-europeana cu capitala la Valletta, fiind una dintre cele mai spectaculoase insule europene, o destinatie de top pentru intreaga familie. Aici totul este aproape, neasteptat si foarte accesibil, dar insulele malteze sunt mai mult decat un muzeu in aer liber. Grupul de insule emana o placere aproape palpabila: puterea lor de atractie consta intr-un amestec, unic in felul sau, intre vechi si nou si in felul in care aici istoria acompaniaza prezentul.Plajele sau golfurile apar la tot pasul, iar multe dintre acestea păstrează relieful stâncos, cu pietre ascuţite, acoperite cu alge şi înnegrite de valurile necontenite ale mării sărate. Există şi zone cu plaje cu nisip fin, cel mai adesea înţesate de turişti, precum şi plaje artificiale, una dintre acestea fiind cea din Saint Julian, amenajată cu nisip adus din Iordania. În peregrinările prin Malta, orasul-capitala Valletta , înscrisă pe lista patrimoniului cultural mondial UNESCO, merită o atenţie deosebită. Este un oraş plin de istorie, cu palate, fortăreţe, catedrale şi hanuri ridicate în perioada în care insula s-a aflat sub administrarea Cavalerilor Ioaniţi. Pe lista celor mai impresionante obiective turistice se numara: Upper Barrakka Gardens, Lower Barrakka Gardens, National War Museum - Fort St Elmo, Casa Rocca Piccola si Teatrul Manoel. De cativa ani, Malta a devenit una dintre cele mai populare destinatii turistice, avand o clima calda, numeroase zone de agrement si monumente arhitecturale.Toate acestea ofera o fascinatie deosebita oricarui vizitator. Am gasit doua zboruri directe, la pret atractiv ! Va recomandam sa va informati cu privire la intervalul orar al zborurilor si la locatia exacta a obiectivelor turistice.

 

 

 

 

Unul dintre cele mai cunoscute atractii turistice din zona: Upper Barrakka Gardens - o piață publică si grădină cu cafenea și vedere la port.

 

 

Informatii despre zboruri: destinatia Malta(Valletta), cu plecari din Bucuresti si Cluj in perioadele 12-22 mai si 02-12 iunie 2019:

 

 

 

Oferte de cazare selectate: ♦♦ Grand Hotel Excelsior Valletta ♦♦  Hilton Malta​ ♦♦  Maritim Antonine Hotel & Spa​ ♦♦  Db San Antonio Hotel + Spa​ ♦​♦  si  ♦​♦ Marina Hotel Corinthia Beach Resort Malta​ ♦​♦  in perioada 02-12 iunie 2019:

► Va recomandam sa urmariti ofertele de cazare in sectiunea Hotels si sa va faceti rezervare din timp.

 

 

 

 

 

 

 

Quick Search

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?