WEEKEND BRUSSELS AND BRUGES 26/05/2019
Centrul administrativ al Europei, orasul Bruxelles, surprinde prin arhitectura cladirilor în stil baroc, a muzeelor, dar si prin eleganta si varietatea localurilor.Insa, in nici un alt oras din Europa, aerul si atmosfera care te invaluie nu aduce atat de mult aminte de timpurile din Evul Mediu, precum in acest oras din apropierea Marii Nordului. Bruges este intotdeauna o idee buna pentru o escapada de cateva zile.Este orasul care va merge direct la suflet si orasul in care puteti trai cel putin doua povesti: a ciocolatei si a dantelei, ambele considerate cele mai fine din lume.Bruges isi pastreaza farmecul sau medieval de secole, nu este de mirare ca este considerat cel mai bine conservat oras medieval din Belgia iar arhitectura cladirilor sale completeaza toate datele uneia dintre cele mai atractive destinatii turistice ce atrage anual peste 2 milioane de turisti.De la inceput trebuie sa stiti ca centrul orasului este relativ mic, aceasta inseamna ca puteti lua in considerare o plimbare la pas pentru a vizita cele mai importante obiective turistice ale orasului cum ar fi: Grote Markt, Belfort van Brugge sau Basilica Sfantului Sange. Ramane decat sa descoperim impreuna cele mai importante obiective turistice ale orasului !  Avem pentru dumneavoastra o ocazie speciala astazi: un weekend prelungit in Bruxelles si Bruges! Doar 153 euro/persoana vor costa zborul low cost dus-intors, operat de Ryanair, cele 3 nopti de cazare cu mic dejun inclus, si transferul intre orase.

 

 

 

 

 

 

Doua dintre cele mai vizitate obiective turistice ( din Bruxelles si Bruges): Piața Mare din Bruxelles -  este piața centrală din orașul Bruxelles. Este înconjurată de casele breslelor, de primăria orașului, și de Casa Regală. Markt - o piață animată din inima orașului, cu clădiri istorice și câteva restaurante.

 

 

Informatii despre zbor: destinatia Bruxelles, ruta Bucuresti-Bruxelles in perioada 04-07 octombrie 2019:

 

 

Am ales oferte de cazare din Bruxelles: ♦♦ Hotel Metropole Brussels ♦♦  Warwick Brussels​ ♦♦  Hotel Le Plaza Brussels​ ♦♦  Rocco Forte Hotel Amigo ♦♦  si  ♦♦ Sofitel Brussels Europe​ ♦♦  in perioada 04-07 octombrie, in conditii excelente.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Quick Search

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?