WEEKEND IN MILANO 25/03/2019
Milano este cel mai important oraş din nordul Italiei, o metropolă plină de eleganţă şi de istorie, ce se bucură de nenumărate clădiri impresionante, aparţinând diferitor stiluri: de la palate neoclasice specific milaneze, la clădiri de birouri ultra moderne.Considerat in repetate randuri capitala modei a lumii, Milano este unul dintre orasele europene cel mai des vizitate. Acest lucru nu este de mirare, dat fiind faptul ca se pot intalni de toate: arta, opera, sport, mancare, locuri grozave de shopping si nu in ultimul rand, aventura. Exista cateva atractii turistice care pot vazute in capitala Lombardiei, in special: Duomo di MilanoThe Last Supper, Castelul Sforza, Teatro alla Scala, dar si altele asemenea.Daca alegeti sa vizitati intr-un timp scurt o mare parte din obiectivele turistice, sa aveti certitudinea ca veti ramane fascinati. Mai pe scurt, Milano va ofera o multitudine de variante pentru a va petrece timpul liber. Este un oras pentru toate varstele si pentru toate gusturile: cultura, istorie, shopping, concerte, viata de noapte. Va propunem un city break de primavara in luna mai, la pret excelent !

 

 

 

Una dintre cele mai vizitate atractii turistice: Galleria Vittorio Emanuele al II-lea - un mall din secolul XIX într-o arcadă acoperită cu sticlă, cu mărci de lux și restaurante elegante.

 

Informatii despre zbor: destinatia Milano, cu plecari din: Bucuresti  in perioadele 07-1017-20 mai  si  Timisoara, in perioada 28-31 mai 2019:

 

 

Oferte de cazare selectate: ★★ Brunelleschi Hotel ★★   NH Collection Milano President ★★   Windsor Hotel Milano ★★   Uptown Palace Milan​ ★★   si   ★★ Hotel Dei Cavalieri  ★★  in perioada 07-10 mai 2019:

► Va recomandam sa consultati ofertele de cazare accesand sectiunea Hotels.

 

 

Quick Search

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?