WEEKEND IN ROME 2019 24/07/2019
Roma este capitala Italiei.Situat pe malul fluviului Tibru, oraşul are o istorie îndelungată fiind de-a lungul secolelor capitala Republicii Romane, a Imperiului Roman, a Bisericii Romano-Catolice şi a Italiei moderne. Roma este un important centru turistic, iar printre monumentele cele mai faimoase se numară Colosseumul si Columna lui Traian.Pe langa obiective turistice emblematice, exista si o varietate aproape coplesitoare de alte atractii istorice sau culturale ce se gasesc la tot pasul. De aceea cea mai buna modalitate de explora aceasta destinatie si obiectivele sale turistice, este pe cont propriu. Intre atractiile turistice din Roma, supranumita Cetatea Eterna, fiecare turist poate gasi cate ceva pentru el insusi. Din aceasta multitudine de atractii si obiective turistice am incercat sa selectam cateva dintre cele mai importante; dintre acestea le puteti alege pe cele pe care considerati ca nu trebuie ratate in aceasta vacanta: Colosseum, Fontana di Trevi, Muzeele Vaticane, Piazza Navona, Villa Borghese si Piazza del Popolo. In aceasta dimineata va propunem un city break in Roma, la pret foarte atractiv: 42 euro/persoana zbor low cost Ryanair. Am ales 3 nopti de cazare la hotel de 4 stele.

 

 

 

 

 

 

 

Unul dintre cele mai impresionante obiective turistice: Colosseum -  un monument turistic aflat in centrul Romei vizitat de foarte mulți turiști din toată lumea.

 

 

Informatii despre zbor: destinatia Roma, ruta Bucuresti-Roma in perioada 09-11 noiembrie 2019:

 

 

Oferte de cazare selectate: ♦♦ Hotel Quirinale ♦♦  Hotel Artemide Rome ♦♦  Starhotels Metropole​ ♦♦   si   ♦♦ Augusta Lucilla Palace​ ♦♦  in conditii excelente de cazare, la pret rezonabil !

► Pentru informare puteti accesa sectiunea Hotels.

 

 

 

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?