WEEKEND UNFORGETTABLE IN ALBEROBELLO 24/05/2019
Oraşul Bari este capitala regiunii italiene Puglia.Bari, al doilea oras ca marime din sudul Italiei, a fost initial un centru comercial, industrial si agrar important, un port activ si un punct al unei retele importante de schimb de marfuri cu estul Europei.Originile sale sunt in stransa legatura cu activitatile maritime, in Evul Mediu existand, de-a lungul coastei, un cartier construit pe un tipar aparent originar dupa modelele romane si mai apoi readaptat modelulul bizantin.Cele mai vizitate atractii turistice ale regiunii sunt: Basilica San NicolaBari CathedralPinacoteca metropolitana di BariOrthodox Church of Saint NicholasPalazzo Mincuzzi, acestea reprezentand doar o mica parte.De precizat este faptul ca majoritatea turistilor straini care aleg destinatia Bari prefera si o mica deplasare catre orasul Alberobello.Orasul in sine, situat la 50 km de Bari, este destul de mic avand sub 12.000 de locuitori. Numarul acestora creste considerabil in sezonul de varf si week-end-uri cand este vizitat de turisti dornici de plimbari pe strazile acestui locas istoric.Toate obiectivele sunt relativ apropiate, distantele putand fi parcurse pe jos. In weekend, transferul dintre Bari si Alberobello se face cu autobuzul si costa 10 euro dus-intors. Astazi va oferim o noua ocazie sa ajungeti cu bani putini in , taramul celebrelor case trulli, la pret atractiv !

 

 

 

 

 

 

 

Doua dintre principalele obiective turistice (din Bari si Alberobello): Pinacoteca di Bari Corrado Giaquinto -  un muzeu de arta cu picturi istorice, îmbrăcăminte și ceramică expuse intr-un spatiu grandios.Territory Museum "House Pezzolla" -  case mari interconectate, cu acoperiș conic, transformate în muzeu de istorie, cultură și arhitectură locală.

 

 

Informatii despre zboruri: destinatia Bari ( Alberobello), cu plecare din Timisoara si Bucuresti, in perioadele 06-09 si 08-11 iulie 2019:

 

 

 

Oferte de cazare selectate: ♦♦ Grande Albergo Delle Nazioni ♦♦  Mercure Villa Romanazzi Carducci​ ♦♦  Palace Hotel Bari​ ♦♦  The Nicolaus Hotel​ ♦♦  si  ♦♦ Barion Hotel & Congressi​ ♦♦ in perioada 06-09 iulie, cu servicii complete de cazare.

 

 

 

 

 

Quick Search

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?