ZARAGOZA IN JUNE 18/06/2019
Zaragoza este capitala provinciei spaniole cu acelasi nume si a comunitatii autonome Aragon. Desi este al cincilea oras ca marime din Spania, situat la jumatatea distantei dintre Madrid si Barcelona, nu este unul dintre cele mai cunoscute de turisti. Insa daca va faceti timpul necesar pentru a-i strabate stradutele antice veti descoperi o istorie fascinanta si edificii cu adevarat monumentale. Specificul orasului il da faptul ca aici coexista marturii a patru culturi diferite in aceasta urbe a diversitatii: Zaragoza romana, Zaragoza crestina, Zaragoza maura (araba) si Zaragoza evreiasca. Din fiecare moment important al trecutului au ramas cladiri reprezentative. Astfel, din vechea urbe romana putem admira, chiar si azi, Foro, Murallas, Puerto Fluvial, Teatro Romano si Termas de Caesaraugusta. Unele dintre ele au fost descoperite recent, ceea ce face ca ele sa fie inconjurate de tot felul de blocuri si case noi. Oamenii de aici sunt renumiti pentru prietenia si ospitalitatea lor, bucataria aragoneza este de-a dreptul excelenta si cel mai important, pentru ca orasul nu este atat de mult marcat de turism ca restul destinatiilor din Spania, pastreaza mai multa hispanicitate decat alte orase mai cunoscute sau statiunile de coasta. Unul din lucrurile cu care se mandreste cel mai mult orasul este ca l-a nascut pe unul dintre cei mai apreciati pictori din toate timpurile, Francisco de Goya, care a fost considerat parintele artei moderne. In aceasta dimineata va oferim ocazia sa vizitati Zaragoza la inceputul verii, cu un buget echilibrat ! Cel mai indicat ar fi sa nu pierdeti timpul si sa va faceti rezervare chiar acum !

 

 

 

 

 

 

 

 

Una dintre cele mai frecventate atractii turistice: Catedral del Salvador de Zaragoza -  o catedrală care combină arhitectura romanică, gotică și barocă, plus un muzeu de tapiserie medievală.

 

 

Informatii despre zbor: destinatia Zaragoza, ruta Bucuresti-Zaragoza in perioada 20-27 iunie 2019:

► Va recomandam sa va informati cu privire la disponibilitatea mijloacelor de transport din aeroport.

 

 

Oferte de cazare selectate: ♦♦ Hotel Reina Petronila ♦♦  Vincci Zaragoza Zentro​ ♦♦  Diagonal Plaza​ ♦♦   si   ♦♦ Eurostars Rey Fernando​ ♦♦  in conditii optime, cu servicii complete de cazare !

 

 

 

 

 

Quick Search

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?