AUGUST WEEKEND IN BERLIN 25/04/2019




Berlin este un oras-stat, capitala Germaniei, fiind cel mai mare oras al tarii cu aproximativ 3,4 milioane de locuitori si acoperind o suprafata de aproximativ 892 km patrati.Orasul este remarcat pentru numeroasele institutii culturale - are mai mult de cincizeci de teatre, o suta cincizeci si trei de muzee, patrusute douazeci de galerii de arta, trei Opere, Filarmonica, gradini zoologice, Gradina Botanica si numeroase parcuri - multe dintre acestea bucurandu-se de reputatie internationala. Pe langa partea culturala, orasul Berlin are una dintre cele mai diverse si vibrante vieti de noapte din Europa. Este casa a nenumarate cluburi de noapte si locul de desfasurare a numeroase festivaluri.De asemenea este cunoscut pentru numeroasele sale baruri situate de-a lungul raului Spree. Impreuna cu multitudinea de cafenele, restaurante si spatii verzi prezente in toate cartierele, acestea creeaza o sursa importanta de relaxare si de petrecere a timpului. Locurile pe care ar trebui  sa le vizitati: Poarta Brandenburg, East Side Gallery, Clădirea parlamentului german, Monumentul Evreilor Morți în Europa, Catedrala din Berlin, Alexanderplatz, Muzeul Pergamon si Potsdamer Platz. Petrecerea timpului liber la o terasa hip din Berlin, intr-un weekend de august ? Aceasta va propunem pentru doar aproximativ 120 euro/persoana, zbor low cost Ryanair si doua nopti de cazare! Perioade disponibile din mai pana in august, cu plecare din Bucuresti !

 

 

 

 

Unul dintre cele mai vizitate obiective: Potsdamer Platz - un nod de transport în zona Tiergarten în cartierul Mitte între centrul istoric în Est și noua zonă din Vest. Până la Al doilea război mondial a fost un loc de întâlnire pentru cercurile politice, culturale și sociale ale Berlinului.

 

 

Informatii despre zboruri: destinatia Berlin, cu plecari din Aeroportul International Henri Coanda, Bucuresti  in perioadele 21-23 mai, 23-25 iulie si 10-12 august 2019:

 

 

 

 

Oferte de cazare selectate: ♦♦ Pullman Berlin Schweizerhof ♦♦  Steigenberger Hotel am Kanzleramt​ ♦♦  The Westin Grand Berlin​ ♦♦  Regent Berlin ♦♦  si  ♦♦ Radisson Blu Hotel Berlin​ ♦♦  in perioada 21-23 mai:

 

 

 

 

بحث سريع
الفئات والمشاركات
Holidays 325
City breaks 276
المشاركات الشائعة

احصل على تطبيق الجوال!

لدينا التطبيق لديه كل احتياجاتك الحجز غطت: قنوات الدفع الآمنة، سهلة عملية الحجز من 4 خطوات، وتصميمات المستخدم أنيق ما أكثر يمكن أن تسأل عنه؟