CITY BREAK ATHENS IN MAY-JUNE 18/04/2019
Atena a cunoscut o evoluţie glorioasă, mai ales în Grecia Antică, fiind locuită de oameni încă din Epoca Bronzului şi guvernată până în jurul anului 1000 î.C. de regi ionieni. Se întinde de-a lungul Câmpiei centrale din regiunea Attica si este inconjurata de: Muntele Aegaleo în vest, Muntele Parnitha în nord şi nord-est, Muntele Penteli Hymettos la est şi de Golful Saronic în sud-vest.  Atenei îi este dificil să se extindă în continuare datorită barierelor geografice menţionate mai sus, deşi suburbiile metropolei sunt în expansiune continuă. Locurile cele mai vizitate de catre turisti sunt: Acropola din Atena, Partenon, Muzeul Acropole, Olympieion, Muzeul Național de Arheologie si National Garden. Chiar daca in Atena exista o multitudine de atractii turistice, an de an, mii de turisti din intreaga lume viziteaza cel mai celebru obiectiv turistic al Greciei: Acropola din Atena, care este o adevarata bijuterie istorica arhitecturala. Aceasta capodopera a arhitecturii grecesti si totodata simbolul Greciei, a fost inscrisa in Patrimoniul Mondial UNESCO in 1987. Astazi continuam cu un city break foarte ieftin in Atena ! Doar 65 euro/persoana pentru zborul dus-intors si la alegerea dumneavoastra, 3 nopti de cazare cu mic dejun inclus. Multe perioade disponibile din Bucuresti si Cluj in perioada mai-iunie !

 

 

 

 

Doua dintre cele mai vizitate obiective turistice ale orasului: Acropola din Atena -  colina sacră fortificată din centrul orașului, este cea mai cunoscută acropolă din lume. Muzeul Acropole -  un muzeu ultramodern din sticlă și oțel care găzduiește artefacte antice de la situl arheologic Acropole.

 

 

Informatii despre zbor: destinatia Atena, ruta Bucuresti-Atena in perioadele 21-24 mai si 04-07 iunie 2019:

► Va recomandam sa va informati cu privire la mijloacele de transport disponibile din aeroport.

 

 

 

Ofertele de cazare selectate: ★★ Royal Olympic Hotel ★★  Electra Palace Athens​ ★★  Hilton Athens​ ★★  NJV Athens Plaza​ ★★  si  ★★ Radisson Blu Park Hotel Athens​ ★★  in perioada 21-24 mai:

► Va puteti face rezervare din timp deoarece sunt reduceri mari de pret.

 

 

 

 

بحث سريع
الفئات والمشاركات
Holidays 325
City breaks 276
المشاركات الشائعة

احصل على تطبيق الجوال!

لدينا التطبيق لديه كل احتياجاتك الحجز غطت: قنوات الدفع الآمنة، سهلة عملية الحجز من 4 خطوات، وتصميمات المستخدم أنيق ما أكثر يمكن أن تسأل عنه؟