HOLIDAY IN COPENHAGEN 28/01/2019




Copenhaga este capitala Danemarcei si ceea ce un milion de danezi o numesc acasă. Aceasta "veche fată prietenoasă" este suficient de mare pentru a fi o metropola, unde cumpărăturile, cultura si viata de noapte sunt excelente. Cu vedere la stramtoarea Oresund , la doar câteva minute distantă, este o legătură culturală si geografică între Europa continentală si Scandinavia. Este locul in care basmele vechi se impletesc cu arhitectura si designul modern si stralucitor; locul in care jazz-ul cald se amesteca cu muzica electronica rece din subsolurile Copenhagai, locul unde ai impresia ca intr-o zi ai vazut totul, dar, de fapt, iti trebuiesc luni sa si descoperi intreaga capitala. Copenhaga a fost în mod repetat, recunoscut ca fiind unul dintre orasele cu cea mai buna calitate a vietii. Acesta este considerat, de asemenea, unul dintre orasele cele mai ecologice. Printre cele mai frecventate obiective turistice se regasesc: Tivoli Gardens, Nyhavn​, Rosenborg Castle, Christiansborg Palace si Frederik's Church​. Am gasit pentru dumneavoastra o oferta de zbor, la pret foarte avantajos !

Informatii despre zbor: destinatia Copenhaga, in perioada 20-27 februarie 2019:

Informatii cu privire la ofertele de cazare, la hotelurile: ♦♦  Clarion Hotel Copenhagen Airport  ♦♦  Tivoli Hotel Copenhagen  ♦♦  AC Hotel by Marriott Bella Sky​ ♦♦  si  ♦ Admiral Hotel Copenhagen ♦  in perioada 20-27 februarie:

► Puteti urmari ofertele de cazare si preturile acestora in sectiunea Hotels.

بحث سريع
الفئات والمشاركات
Holidays 325
City breaks 276
المشاركات الشائعة

احصل على تطبيق الجوال!

لدينا التطبيق لديه كل احتياجاتك الحجز غطت: قنوات الدفع الآمنة، سهلة عملية الحجز من 4 خطوات، وتصميمات المستخدم أنيق ما أكثر يمكن أن تسأل عنه؟