HOLIDAY IN ISRAEL 26/01/2019




Tel Aviv este, după Ierusalim, cel mai mare oraș din Israel, centru economic, de afaceri si cultural al tării.Este un oras cu un ritm de viața alert și cu multe locuri de agrement. Aici se află sediile principale ale băncilor si ziarelor israeliene, de asemenea jumătate din marile companii si locurile de muncă ale unui sfert din populatia activă a Israelului.Multi turisti vin in Tel Aviv o fac pentru a descoperi un Israel modern, pentru a intelege miracolul acestui stat atat de nou, dar si pentru a vizita obiectivele turistice de aici. Este si un loc ideal de pornire pentru cei care vor sa mearga si in alte orase, sate si statiuni israeliene. Puteti incepe vizitarea Tel Avivului cu o vizita in Jaffa, vechea parte araba, astazi mult schimbata si modernizata, un loc avand o atmosfera aparte, cu multe case vechi, bulevarde, localuri si cafenele traditionale, mici magazine si piete, cateva obiective culturale. Va prezentam ofertele de zbor disponibile in perioada februarie-martie.

Informatii despre zboruri: Bucuresti-Tel Aviv, in perioada 13-17 martie, Iasi-Tel Aviv, in perioada 26 februarie-02 martie, Timisoara-Tel Aviv si Sibiu-Tel Aviv in perioadele 23-28 februarie si 05-12 martie 2019:

Informatii cu privire la ofertele de cazare, la hotelurile: ♦♦ The Rothschild Hotel - Tel Aviv's Finest ♦♦ Royal Beach Hotel Tel Aviv ♦♦ Renaissance Tel Aviv Hotel​ ♦♦ si ♦♦ Rothschild 22 Hotel​ ♦♦ in condtii optime:

► Va informam: ca preturile ofertelor de cazare pot sa difere in functie de perioadele anului.De asemenea, in functie de preferintele dumneavoastra,  puteti consulta si ofertele unitatilor de cazare de 4* deoarece preturile sunt destul de rezonabile !

 

 

بحث سريع
الفئات والمشاركات
Holidays 325
City breaks 276
المشاركات الشائعة

احصل على تطبيق الجوال!

لدينا التطبيق لديه كل احتياجاتك الحجز غطت: قنوات الدفع الآمنة، سهلة عملية الحجز من 4 خطوات، وتصميمات المستخدم أنيق ما أكثر يمكن أن تسأل عنه؟