HOLIDAY IN SOFIA, BULGARIA 27/02/2019




Cu puţin sub un milion de locuitori, Sofia este oraşul-capitala cu mai multe faţete din vestul Bulgariei. Sofia a fost, încă din vremurile trecute, un punct nodal pe drumurile comercianţilor europeni, iar această poziţie şi-a păstrat-o şi în prezent. De asemenea se numără printre cele mai vechi oraşe ale Europei, drept pentru care nu este nicio noutate că se mândreşte cu nenumărate monumente istorice. Principalele obiective turistice sunt: Biserica Sfanta SofiaCatedrala Alexandr Nevski, Muzeul Național de Istorie al Bulgariei, Palatul Național al Culturii​ si Teatrul Național „Ivan Vazov''. Insa, mândria cea mai mare a oraşului o constituie parcurile, care într-adevăr, sunt aici din abundenţă. Cel mai cunoscut parc orăşenesc este fără îndoială, Sofia City Garden. Locul este îndrăgit de localnici şi atrage numeroşi turişti, la relaxare în zeci de cafenele şi colţuri primitoare cu mici fântâni arteziene.Nu departe de oraş, se întinde cel mai vechi parc natural al Bulgariei, Vitoşa. Este un loc de plimbare îndrăgit, atât de localnici cât şi de turişti. Zona muntoasă oferă suficiente pârtii pentru schiori, iar traseele turistice amenajate, constituie de asemenea, o ţintă pentru turişti.Depinde numai de dumneavoastră ce variantă vă alegeţi pentru Sofia. Dacă nu luaţi în seamă pliantele turistice şi recomandările operatorilor hotelieri şi vă decideţi să porniţi pe străzi, ca nişte localnici autentici, veţi cunoaşte cea mai frumoasă faţetă. Târgurile Sofiei, cu muzicanţii stradali, ulicioarele înguste cu o mulţime de splendori istorice uitate, micile pieţe cu cafenele învechite şi atmosferă de neuitat, le puteţi trăi numai aici şi acum. 

 

Informatii despre zboruri: destinatia Sofia, ruta Bucuresti-Sofia in perioadele 19-23 mai si 03-07 iunie 2019:

Am selectat pentru dumneavoastra cele mai atractive oferte de cazare: ♦♦ Grand Hotel Sofia ♦♦ Sense Hotel Sofia​ ♦♦  Hotel Anel​ ♦♦  Rosslyn Thracia Hotel Sofia​ ♦♦  si  ♦♦  Central Hotel Sofia​ ♦♦   in perioada 19-23 mai:

► Puteti urmari ofertele de cazare pentru ambele perioade accesand sectiunea Hotels.

 

بحث سريع
الفئات والمشاركات
Holidays 325
City breaks 276
المشاركات الشائعة

احصل على تطبيق الجوال!

لدينا التطبيق لديه كل احتياجاتك الحجز غطت: قنوات الدفع الآمنة، سهلة عملية الحجز من 4 خطوات، وتصميمات المستخدم أنيق ما أكثر يمكن أن تسأل عنه؟