HOLIDAY IN TIRANA 18/03/2019




Tirana, inima și capitala Albaniei, la fel ca toate celelalte metropole europene, nu se mișcă și nu se termină niciodată de energie. Cu cluburile, barurile, cafenelele și tavernele sale, Tirana merită descoperită atât în ​​timpul zilei, cât și în timpul nopții. Ospitalitatea manifestată față de turiști este ceva care vă va marca călătoria nu numai în Tirana, ci și în întreaga țară. Călătoria proprie ar putea începe prin vizitarea muzeelor ​​și a punctelor cheie precum Sheshi Skënderbej, unde veți putea vedea Moscheea din Ethem Bey (construită între 1798 și 1812) și Kulla e Sahatit de 35 de metri Turnul), construit în 1822 cu o cupolă de stil San Marco. Bineinteles si o vizită la Muzeul Național de Istorie, Muzeul Arheologic, Muzeul de Științe ale Naturii, Muzeul privat Mezuraj și Galeria Națională a Artelor vor lăsa amintiri minunate. De asemenea, puteți să savurați o seară plăcută în Teatrul Național sau Teatrul de Operă și Balet. Pentru mese, Tirana oferă atât o bucătărie tradițională bogată, cât și o varietate de tarife străine, de la italiană la chineză sau chiar indiană. Precizam faptul ca si muntele este accesibil cu telecabina, care oferă o vedere fantastică asupra orașului. În regiunea Tirana puteți vizita, de asemenea, castelele din Petrela și Preza, precum și unele atracții naturale, cum ar fi Péllumbas Cave și multe altele.

 

Una dintre cele mai vizitate atractii turistice: Skanderbeg Square - piata principala din centrul orasului

 

 

Informatii despre zbor: destinatia Tirana, cu plecare din Bucuresti: Aeroportul International Henri Coanda, in perioada 08-16 mai 2019:

 

Oferte de cazare selectate: ★★ Tirana International Hotel & Conference Center ★  Rogner Hotel Tirana​ ★  Mak Albania Hotel​ ★  si  ★ Theranda Hotel​ ★  in perioada urmatoare:

► Va recomandam sa va faceti rezervare din timp deoarece preturile pot sa difere in functie de rezervari.

 

بحث سريع
الفئات والمشاركات
Holidays 325
City breaks 276
المشاركات الشائعة

احصل على تطبيق الجوال!

لدينا التطبيق لديه كل احتياجاتك الحجز غطت: قنوات الدفع الآمنة، سهلة عملية الحجز من 4 خطوات، وتصميمات المستخدم أنيق ما أكثر يمكن أن تسأل عنه؟