MADRID IN JUNE 09/05/2019




Madrid nu este doar capitala tării, ci si capitala provinciei si a comunitătii autonome Madrid.Principala poarta de acces in Madrid este aerportul international Madrid-Barajas situat la 13 km nord est de oras.Acest aeroport care deserveste capitala este cel mai mare din Spania.Orasul-capitala este plin de contraste, aici fiind locul unde caracterul de oras istoric se imbina perfect cu arhitectura moderna.In ciuda populatiei mari, nu este foarte aglomerat datorita retelei metroului madrilen, una dintre cele mai extinse retele de metrou din lume si cu un ritm de dezvoltare accelerat. In Madrid exista o oferta foarte bogata de hoteluri si posibilitati de cazare pentru turistii cu standarde dintre cele mai variate. Aici se gaseste cazare ieftina dar si cazare la hoteluri de cinci stele si pot fi inchiriate apartamente sau chiar vile.Asadar mixul de obiective turistice cu oferte de cazare din belsug si cu o viata de noapte tumultoasa face din Madrid o destinatie de vacanta preferata de multi turisti iar o vacanta in Madrid poate fi o modalitate ideala de relaxare !

 

 

 

 

 

 

Una dintre cele mai frecventate atractii turistice ale orasului: Muzeul Prado -  un muzeu și o galerie de artă amplasat în Madrid. Cuprinde una dintre cele mai interesante colecții de artă europeană, din secolul al XIV-lea și până la începutul secolului al XIX-lea.

 

 

Informatii depre zbor: destinatia Madrid, cu plecare din Aeroportul International Henri Coanda, Bucuresti in perioada 06-12 iunie 2019:

 

 

Oferte de cazare selectate: ★★ Hotel Puerta America ★★  Eurostars Madrid Tower​ ★★  Hotel Urban Madrid​ ★★  Wellington Madrid​ ★★  si  ★★ Melia Madrid Princesa​ ★★  in perioada 06-12 iunie:

 

 

 

 

 

بحث سريع
الفئات والمشاركات
Holidays 325
City breaks 276
المشاركات الشائعة

احصل على تطبيق الجوال!

لدينا التطبيق لديه كل احتياجاتك الحجز غطت: قنوات الدفع الآمنة، سهلة عملية الحجز من 4 خطوات، وتصميمات المستخدم أنيق ما أكثر يمكن أن تسأل عنه؟