SPRING IN VERONA 14/04/2019




Verona este un oraș din regiunea Veneto și este a doua zonă, luând în considerare populația, din regiune și din zona Triveneto, populația sa înregistrând în 2008 un număr de 265.245 locuitori. Orașul datoreaza importanța sa socio-economică, poziției sale geografice și dispunerii hidrografice. În timpurile vechi, orașul a fost punct nodal pentru orice tip de transport terestru și acvatic a Italiei nord-orientale. În timpul romanilor, era punctul de întâlnire a celor patru străzi mari (strada Gallica, strada Claudia Augusta, strada Vicum Vironensium și strada Postumia). Dar chiar și astazi, Verona constituie un important nod geografico-stradal, ferovial și autostradal, cu atât mai mult cu cât este situată la intersecția dintre direcțiile care provin din Italia centrală și nord-occidentală cu pasul Brennero. Cele mai frecventate obiective turistice sunt: Lacul Garda - cel mai mare lac din Italia cu o circumferință de 144 km și o suprafața de 370 de km pătrați. Este un lac alpin, format în urma topirii ghețarilor la sfârșitul ultimei glaciațiuni, Casa JulieteiArena din Verona​Piazza delle Erbe,  CastelvecchioBasilica di San Zeno Maggiore, acestea reprezentand o  mica parte din frumusetea orasului. Amintim ca in inima provinciei Verona, se află  Valpolicella, o țară a istoriei și a aromei în care, în ciuda numeroaselor vile istorice, tradiția vinului domină totul ca un adevărat element caracterizat de teritoriu. Asadar, Verona este vizitată în fiecare an de peste 100 milioane de turiști pentru bogăția sa artistică și diversele manifestări anuale. Astazi va propunem o vacanta de neuitat in Verona: zborul este operat de Wizz Air in perioada lunii mai, la pret accesibil !

 

 

 

 

Una dintre cele mai cunoscute atractii turistice ale orasului: Arena din Verona - un amfiteatru roman situat în Piazza Bra din Verona și construit în secolul I. Se află în uz chiar și în prezent și este renumit pe plan internațional pentru spectacolele de operă organizate aici.

 

 

Informatii despre zbor: destinatia Verona, cu plecare din: Aeroportul International Henri Coanda, Bucuresti in perioada 22-29 mai 2019:

 

 

Oferte de cazare selectate: ★★ Hotel Accademia Verona ★★  Montresor Hotel Palace​ ★★  Hotel San Marco Fitness Pool & Spa​ ★★  Crowne Plaza Verona Fiera​ ★★  si  ★★ Hotel Leopardi Verona​ ★★  in perioada 22-29 mai:

► Va recomandam sa va faceti rezervare mai din timp si sa accesati sectiunea Hotels pentru informare.

 

 

 

 

 

 

 

بحث سريع
الفئات والمشاركات
Holidays 325
City breaks 276
المشاركات الشائعة

احصل على تطبيق الجوال!

لدينا التطبيق لديه كل احتياجاتك الحجز غطت: قنوات الدفع الآمنة، سهلة عملية الحجز من 4 خطوات، وتصميمات المستخدم أنيق ما أكثر يمكن أن تسأل عنه؟