TOUR OF MILAN 22/02/2019




Milano este cel mai important oraş din nordul Italiei, o metropolă plină de eleganţă şi de istorie, ce se bucură de nenumărate clădiri impresionante, aparţinând diferitor stiluri: de la palate neoclasice specific milaneze, la clădiri de birouri ultra moderne.Considerat in repetate randuri capitala modei a lumii, Milano este unul dintre orasele europene cel mai des vizitate. Acest lucru nu este de mirare, dat fiind faptul ca se pot intalni de toate: arta, opera, sport, mancare, locuri grozave de shopping si nu in ultimul rand, aventura. Exista cateva atractii turistice care pot vazute in capitala Lombardiei, in special: Duomo di MilanoThe Last SupperGalleria Vittorio Emanuele IITeatro alla Scala, dar si altele asemenea.Daca alegeti sa vizitati intr-un timp scurt o mare parte din obiectivele turistice, sa aveti certitudinea ca veti ramane fascinati. Orasul va ofera o multitudine de variante pentru a va petrece timpul liber: este un oras pentru toate varstele si pentru toate gusturile: cultura, istorie, shopping, concerte, viata de noapte.In ultimii ani, s-a constatat faptul ca Milano se regaseste printre cele mai vizitate orase ale lumii

 

Compania low-cost Ryanair are din nou preturi excelente ! Am gasit pentru dumneavoastra doua zboruri directe, operate pe ruta Timisoara-Milano in luna aprilie, mai exact in perioadele 02-06 si 11-15 aprilie 2019:

Alt zbor disponibil: ruta Bucuresti-Milano, in perioada 06-09 aprilie.

Informatii cu privire la ofertele de cazare: ★★ Hotel Berna Milan ★  The Square Milano Duomo ★  Hotel Principe Di Savoia​ ★  Chateau Monfort​ ★  Melia Milano​ ★  si  ★ Excelsior Hotel Gallia - Luxury Collection Hotel​  ★★  in perioada 02-06 aprilie:

► Va recomandam sa accesati sectiunea Hotels pentru a urmari preturile ofertelor de cazare.Daca nu cautati si alte oferte de cazare, cel mai indicat ar fi sa va faceti rezervare mai din timp.

 

 

 

 

بحث سريع
الفئات والمشاركات
Holidays 325
City breaks 276
المشاركات الشائعة

احصل على تطبيق الجوال!

لدينا التطبيق لديه كل احتياجاتك الحجز غطت: قنوات الدفع الآمنة، سهلة عملية الحجز من 4 خطوات، وتصميمات المستخدم أنيق ما أكثر يمكن أن تسأل عنه؟